mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
pa u krugu dvojke ih nema(zati i jes ispao iz mode....)
idi na dedinje da vish kaki su golemi,besni i gladni![]()
I jedu namanikirane Fifike i njihove namanikirane gazdarice...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa u krugu dvojke ih nema(zati i jes ispao iz mode....)
idi na dedinje da vish kaki su golemi,besni i gladni![]()
Day Three: Poached egg in fermented rice soup, Harbin sausage, Huajiang dog, baby cuttlefish casserole, eel with green pepper, spicy beans with dried tofu.
I ja bio u kineski restoran juce, pojeo sam dzekija![]()
"...Medu onima koji odlucuju o ljudima i psima, uvek postoje prigradski tipovi - ni gradani ni seljaci - koji iz dubine duše mrze pse i drvece, jer ih podsecaju na njihovo poreklo." (Momo Kapor, Pasja vremena)
I ja bio u kineski restoran juce...
"...Medu onima koji odlucuju o ljudima i psima, uvek postoje prigradski tipovi - ni gradani ni seljaci - koji iz dubine duše mrze pse i drvece, jer ih podsecaju na njihovo poreklo." (Momo Kapor, Pasja vremena)
sta bre humano?
treba pobiti sve sto hoda na 4 noge
sta ima oni tu da nam se setkaju po gradu,dzukele smrdljive
odakle im pravo da zive medju ljudima?
sve na lomachu i kolac
sta bre humano?
treba pobiti sve sto hoda na 4 noge
sta ima oni tu da nam se setkaju po gradu,dzukele smrdljive
odakle im pravo da zive medju ljudima?
sve na lomachu i kolac
Чуо сам да их запрашују сваке године, замислите, толико смрти и убистава сваког пролећа...Ja video pobesnele copore komaraca ovih dana
Чуо сам да их запрашују сваке године, замислите, толико смрти и убистава сваког пролећа...
Па знаш како, можда се боје, намножиле се ових дана организациеј за заштиту животиња, никад се не зна ко и када може да заглави затвор због лошег односа према животињама.Nesto ih ne ubijaju ove godine, sve copor do copora i svi pobesneli