Pobesneli psi lutalice po Beogradu u čoporima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eo pre neki dan jos jedan komsija je bio na proceni stete koja je napravljena na automobilu... 60.000 dinara. Kaze sreca da auto ima kasko pa nek osiguranje to rešava posle sa drzavom. U principu za sve treba tuziti drzavu dok se ne dovede u red pa prestane pare iz budzeta da krade nego rešava neke bitne stvari a da to nije popločavanje beograda šljakanim kockama koje se posle druge kiše raspadaju. .

znaci ne samo da jedu decu,nego sad i automobile unistavaju? :hahaha:
ajoj

sve cekam da neko javi da je chopor lutalica izbo nekog nozem ili upucao iz pistolja
vise me nista ne cudi :mrgreen:

Potreban prevod, narocito prve recenice :think:.

prenapucana vest pobogu ? Sta tu nije jasno .

U smislu da postavljac preteruje u izlaganju svoje teme . Kao da je ne dao Bog apokalipsa a ne pas lutalica ...

Hocu reci, ima ih svuda, naravno da ih treba "ukloniti" s ulice ali ne znaci da treba da ih posaljem u kafileriju pa kako im Bog da, a zna se sta se radi psima tamo .

Ovo je najuzasnija inajprimitivnija situacija koju imamo u srbiji...Imam utisak da ni u srednjem mracnom veku nije bilo toga a sad ako hocemo u evropu trazicemo da to bude sa sve macke i lutalice zajedno...tako mi se cini...I dok sam zivela u Bgd bilo je toga i niko uopste nije posebno obracao paznju (mislim na vlast) nekako su bili okrenuti samo politikom i glupim temama kojima su maltretirali narod a o ovom problemu tek poneka rec...Nedavno sam dobila goste iz Srbije i bili su prijatno iznenadjeni sto nisu ovde videli nijednu napustenu zivotinju sto je to kao i sve pod kontrolom....Ovde bi to bilo nezamislivo i ja se pitam samo sta ce da o nama pomisli neki strani turista zalutavsi u nekom kvartu Bgd npr. pa ga napadnu te gladne zivotinje...Mislite li da ce posle te traume da mu padne na pamet da vise dodje a sta ce tek pricati sunarodnicima...Nije mi jasno kako se ne pokrene neka zesca akcija pa zar treba da se tako zivi? sa strahom za decu za starije za sebe? Naravno neko ce odgovoriti jednostavno ono sto je cinjenica....Koga briga za glupi narod...sednu u svoje aute oni koji su nedodirljivi i ne setaju po bgd budzacima...to im nije nivo...a vi narode snalazite se kako znate...da nam to moze biti hrana rekli bi vam eto vam imate sta da jedete...uzas uzas uzas...

@Stevee - spojio si neke reci u recenici pa nisam odmah ukapirala sta je poenta. Napisao si, citiram: Jao kako prenapucana vesto pobogu , umesto: Jao, kako prenapucana vest, o pobogu...

A znamo mi da ti slabo kapirash...
Elem, nije vest prenapucana nego se o tom problemu uopšte ne komentariše... Gura se pod tepih. Treba napisati, treba biti svestan sta moze dase desi detetu koje se vraća iz škole u zimskom periodu kada u 4 popodne smrkava... A ne posle kukati.

http://www.google.rs/imgres?imgurl=...mage_result&resnum=4&ct=image&ved=0CAwQ9QEwAw
08. 08. 2009.
"....Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da će grad osigurati bezbednost građana investiranjem dodatnih sredstva u rešavanje problema pasa lutalica i naglasio da se dok je on gradonačelnik životinje u prestonici neće ubijati. Đilas je,kazao da u rešavanje problema pasa lutalica, nažalost, u prethodnom periodu nije izdvojeno dovoljno sredstava, ali da postoji jasna strategija čijom je primenom znatno smanjen njihov broj, sa 7.500 na 4.500. On je najavio da će za nekoliko nedelja biti otvoren azil u Resniku, kao i da je u planu da se tokom iduće godine sagradi još azila, čime će se obezbediti bezbednost građana"
Šta bi sa time?:think:

**** Đilas kao i obično... I ove mačkurine sve treba da utamane... Samo skaču buve na noge :(

Ne odustajes :lol:... Evo jednu i odavde, samo je steta sto ne moze sa monitora da iskoci :ceka:.

catflea.jpg

ne znam nista osim da su posledice ocigledne
sta moze da radi i kako moze da zivi bez 4 noge?
ne moze nista
zasto? zato sto se neki psihopata izivljavao nad slabijim od sebe
i nikom nista
a lunjare zalaju,odmah su proglasene agresivnim i odmah svi pozivaju na lich
a vidi kakvi ljudi setaju oko nas(ne samo ovi sto ovo rade zivotinjama,nego svi...pogledaj kakvih samo tema ima ovde....prvo treba takve ljude srediti..)

Poslednja izmena:
Ja se sve nadam da bi za psa ipak moglo da se nadje neko resenje, ali se ne razumem toliko u veterinu i njene mogucnosti.

U svakom slucaju ostajem bez teksta jer moj mozak ne moze da shvati ucinjeni postupak. Uopste ne nalazim opravdanje za ucinjeno, a volela bih da pas moze, nekim neverovatnim nacinom, da zivi, pa makar i ogranicenih sposobnosti.

Kako mislim da bi trebalo kazniti pocinioca, ako je moguce - bolje da ne pominjem. Necu zvucati ni pitomo ni umilno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back