Pobesneli psi lutalice po Beogradu u čoporima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bas juce se vracam kuci i kao sto sam spomenuo vec da mi je kraj pun psa lutalica koji idu u coporu, i agresivni su i napadaju ljude stalno i pocnu da laju na mene i ja prvo da ih zaplasim oni i nista i krenu na mene....kad sam jednog sutnuo ima da ide osamucen naredna 2 meseca :D

samo cekam jedan dan me napadnu i da popizdim i da uzmem bejzbol palicu i da ih izudaram...

Poslednja izmena:
pa, normalno da je čovek odgovoran!

Normalno... Šta je tebi normalno u životu? Nemaš nikoga pa si svoju ljubav preusmerila na pse i mačke? Kao i ova egipatska mačkurina? Kakve ste vi osobe, zapitajte se...

429095-dog-attack.jpg

DogBiteVictim1.jpg

WTF ?
Aj ti podhitno kod psihijatra,i reci da te puste preko reda jer si tezak slucaj!!!

Znaci,bombardovanje je krivo za pse lutalice ?drugim recima,Milosevic,jel tako ?

ps:Ako je odgovor DA,pristupi po prethodnom naredjenju,i pravac prva psihijatriska ustanova.

Slobu si ti pomenuo...Ja nisam...:manikir: Kriv je Klinton,jer je bombarbovao i kreteni koji su te kuce izbacivali iz kuće

@Mario....moram priznati da mi ove tvoje fotke (da ne kažem ti) deluju poprilično "bolesno" (jel uživaš:zper: ?)

Otkud ti ideja da bi bilo ko uživao u ovim fotografijama...
Nije da si meni uputila post, ali prosto se zgadih nad tvojim komentarom...toliko nisko i...ne znam, nemam riječi :thumbdown:

Jadne kuce, ko ih izbaci iz topline doma svog, a za djecu (ma bilo kojeg čovjeka) koga te kuce rastrgnu...pa ko im je kriv...
Ček' samo momenat...:bljak:

P.S. Eno pogledaj snimak iz posta #8...jaaaadne kuce...

Poslednja izmena:
@Mario....moram priznati da mi ove tvoje fotke (da ne kažem ti) deluju poprilično "bolesno" (jel uživaš:zper: ?)

A jel su tvoje kuce danas kakile meko ili tvrdo? :manikir:
Takvih sam se nagledao u parku za 10 godina koliko sam imao psa, totalno asocijalni ljudi koji samo pričaju o svojim životinjama...

Vrlo je prosto, ima ljudi koji vole mačke pa bi najsrećniji bili da su ulice prepune lavova i tigrova njima za dushu a oni bi uzivali sa svog prozora dok kidaju i jedu ljude.

Kada psi napadnu dete i prikolju, na to imaju uvek valjano objasnjenje... Sigurno je dete diralo male kuce...

Ili kao hrvat kad kolje za domovinu onda je to ok.

E pa nije ok, to je psihički poremećaj koji se leči.

A jel su tvoje kuce danas kakile meko ili tvrdo? :manikir:Takvih sam se nagledao u parku za 10 godina koliko sam imao psa, totalno asocijalni ljudi koji samo pričaju o svojim životinjama... Vrlo je prosto, ima ljudi koji vole mačke pa bi najsrećniji bili da su ulice prepune lavova i tigrova njima za dushu a oni bi uzivali sa svog prozora dok kidaju i jedu ljude.Kada psi napadnu dete i prikolju, na to imaju uvek valjano objasnjenje... Sigurno je dete diralo male kuce... Ili kao hrvat kad kolje za domovinu onda je to ok. E pa nije ok, to je psihički poremećaj koji se leči.
Ja nemam kucu....Imam jednu malu ribicu

Normalno... Šta je tebi normalno u životu? Nemaš nikoga pa si svoju ljubav preusmerila na pse i mačke? Kao i ova egipatska mačkurina? Kakve ste vi osobe, zapitajte se...

ja svoju ljubav mogu da podelim i sa ljudima i kerovima i mačkama gejčino trula.

ono na slikama je katastrofa i tu nema diskusije... elem, na gornjoj slici u pozadini stoji pit bull što verovatno ukazuje da je to rana naneta od strane te rase. e, pa čim je tako, znači da je pas pripadao nekoj osobi koja ga je tako lepo istrenirala, pošto se inače ljudski rod tripuje da su ti psi pravljeni za borbe onda ih oni i treniraju da budu agresivni.

opet u vezi sa slikama... misliš da čovek nije sposoban da nanese iste povrede drugom biću, pa čak i detetu? da li misliš da čovek nije sposoban za tako nešto?

i nemoj ti tu meni da nemam nikoga seronjo! imam i roditelje i sestru i dete i čoveka, a i mačke i pse... imam razne situacije sa tim životinjama i uličnim životinjama i znam šta su u stanju sve da urade ali isto tako znam da za sve to postoji razlog, uvek postoji nešto više a ne samo besnilo, a i to besnilo je nastalo iz nečega.

Страшно...језиво, а тек слике шта ове побеснеле звери ураде од малих псића , наших љубимаца на које кидишу к'о ненормални :roll:

И то неко да брани и заступа:eek::dash::dash:

п.с. Шта ће се десити кад њих исте , ти уличари изуједају или њихову децу? Мада , можда и треба да би се опаметили :roll:

ja svoju ljubav mogu da podelim i sa ljudima i kerovima i mačkama gejčino trula.

i nemoj ti tu meni da nemam nikoga seronjo! imam i roditelje i sestru i dete i čoveka, a i mačke i pse... imam razne situacije sa tim životinjama i uličnim životinjama i znam šta su u stanju sve da urade ali isto tako znam da za sve to postoji razlog, uvek postoji nešto više a ne samo besnilo, a i to besnilo je nastalo iz nečega.

Provaljena si, aj sad idi kucama pa se žali i poljubi ih u moje ime :mrgreen:

A jel su tvoje kuce danas kakile meko ili tvrdo? :manikir:
Takvih sam se nagledao u parku za 10 godina koliko sam imao psa, totalno asocijalni ljudi koji samo pričaju o svojim životinjama...

Vrlo je prosto, ima ljudi koji vole mačke pa bi najsrećniji bili da su ulice prepune lavova i tigrova njima za dushu a oni bi uzivali sa svog prozora dok kidaju i jedu ljude.

Kada psi napadnu dete i prikolju, na to imaju uvek valjano objasnjenje... Sigurno je dete diralo male kuce...

Ili kao hrvat kad kolje za domovinu onda je to ok.

E pa nije ok, to je psihički poremećaj koji se leči.

svaka ti je zlatna! :) nemam sta da dodam...

bas juce se vracam kuci i kao sto sam spomenuo vec da mi je kraj pun psa lutalica koji idu u coporu, i agresivni su i napadaju ljude stalno i pocnu da laju na mene i ja prvo da ih zaplasim oni i nista i krenu na mene....kad sam jednog sutnuo ima da ide osamucen naredna 2 meseca :D

samo cekam jedan dan me napadnu i da popizdim i da uzmem bejzbol palicu i da ih izudaram...

izvini, a sto...cekas?
idi oma...uzmi palicu pa navali...samo...:mrgreen:

Mada mene živo zanima...ovi ljubitelji životinja kojima je za sve kriv čovjek, tj. nije pas htio da napadne to dijete, nego ga je tako čovjek naučio, da li isto tako rezonuju kada je u pitanju neki serijski ubica...?
Neko dijete maltretirali, silovali ga roditelji, tukli u školi i razne druge traume, pa kad je napunilo nekih 30ak godina odlučilo da ubije...20ak prostitutki, malo da ih kasapi i sl.
Pretpostavljam da i tada kažete da on nije monstrum i da ne treba da ga častimo smrtnom kaznom, već treba na miru popričamo sa njim i nađemo mu bolji dom...pun ljubavi...

a sta bi po tebi trebalo reci npr. "takav se rodijo...zao, pokvaren...psihopata..."...? :roll:
Ma ja samo postaviJo pitanje ovima što su im ljudi isto što i psi, mačke itd. pa ako ne želiš da odgovoriš idi vozi kamiJon...:mrgreen:
Ne treba mi odgovor u vidu još jednog pitanja.
realno, nagradno pitanje i jeste; samo odgoj ili oboje...geni + odgoj...
Ne, nagradno pitanje nije samo to već i šta raditi sa onim psima kojima taj odgoj ili geni+odgoj nije dao baš najbolje rezultate tj. dobio ci kucu koja voji da ugize maju decu...catka maja kuca :(

Ma ja samo postaviJo pitanje ovima što su im ljudi isto što i psi, mačke itd. pa ako ne želiš da odgovoriš idi vozi kamiJon...:mrgreen:
Ne treba mi odgovor u vidu još jednog pitanja.
ta sam...zivotinje su mi sto i ljudi tj. zivotinje...

Ne, nagradno pitanje nije samo to već i šta raditi sa onim psima kojima taj odgoj ili geni+odgoj nije dao baš najbolje rezultate tj. dobio ci kucu koja voji da ugize maju decu...catka maja kuca :(

ti si postavio pitanje...jest, besmisleno, al je legitimno...
ono sto si dobio kao odgovor je u svakom slucaju mnogo smislenije od tvog...pitanja.

ta sam...zivotinje su mi sto i ljudi tj. zivotinje...
Meni nisu...iskreno, mogao bih da nosim cipele od kože, ali kada bih znao da su od ljudske kože...povratio bih.
Ali dobro, to sam ja, tebi je to već isto.
ti si postavio pitanje...jest, besmisleno, al je legitimno...
ono sto si dobio kao odgovor je u svakom slucaju mnogo smislenije od tvog...pitanja.
Besmisleno je pitanje: ''Šta raditi sa agresivnim životinjama?'' :roll:
Mada, meni se čini da ti i ne znaš šta sam pitao, nego eto došla malo da se svađaš...:roll:

Meni nisu...iskreno, mogao bih da nosim cipele od kože, ali kada bih znao da su od ljudske kože...povratio bih.

Mada, meni se čini da ti i ne znaš šta sam pitao, nego eto došla malo da se svađaš...:roll:

Pa šta očekivati od nekog ko ima tvora u avataru osim da...SMRDI. :roll:

Zaista mi je zao ako imas neki zdravstveni problem. Pokusaj da potrazis resenje na drugom pdf-u ili van foruma.

Rado bih ti pomogla da postanes bolji covek, ali delujes kao suvise ozbiljan slucaj. Bolje se obrati odgovarajucem strucnjaku sto pre.

moze covjek sebe stavljati na pijedestal koliki god zeli
cinjenica je da je ono sto jeste...primat...
http://en.wikipedia.org/wiki/Human

aaaa... zato si ti doso da budes... miroljubiv...sa sve...konstatacijom

"Mada mene živo zanima...ovi ljubitelji životinja kojima je za sve kriv čovjek, tj. nije pas htio da napadne to dijete, nego ga je tako čovjek naučio, da li isto tako rezonuju kada je u pitanju neki serijski ubica...?
Neko dijete maltretirali, silovali ga roditelji, tukli u školi i razne druge traume, pa kad je napunilo nekih 30ak godina odlučilo da ubije...20ak prostitutki, malo da ih kasapi i sl.
Pretpostavljam da i tada kažete da on nije monstrum i da ne treba da ga častimo smrtnom kaznom, već treba na miru popričamo sa njim i nađemo mu bolji dom...pun ljubavi..."

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13160568&postcount=190

koja je najobicnije kvazipsiholosko blebetanje
i gdje se jedino bavis...psihom ljubitelja zivotinja...krajnje primitivno i neuko...kao i obicno...u nedostatku argumenata to vam je...zadnje pribjeziste
sta mislite tocno tim postici nikad mi nece biti jasno...kad smo vec kod svadja i podstrekivanja svadja, ali dobro...to je vas...problem

koliko ja vidim nitko od nas ne spori da se agresivnu jedinku mora ukloniti...i da je ponekad eutanazija jedini nacin
no, za razliku od vas...poluprofesionalnih/amaterskih mrzitelja zivotinja
svjesni smo da nije svaki pas agresivan, nije svaki copor problematican i da ljudi jesu "krivi" za ono sto pas jeste...
ako ti nije jasno zasto proguglaj malo;
ustanovi sta pas jeste i kako je nastao te dospio tamo gdje se danas nalazi...u ljudska stanista, koja s covjekom, kao njegov pratilac, dijeli...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back