goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Mačke ne lutaju u čoporima i napadaju ljude.Iritira njihovo mjaukanje ali ni to nije stalno...Macke treba definitivno utamaniti. Sve do jedne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mačke ne lutaju u čoporima i napadaju ljude.Iritira njihovo mjaukanje ali ni to nije stalno...Macke treba definitivno utamaniti. Sve do jedne.
Mačke ne lutaju u čoporima i napadaju ljude.Iritira njihovo mjaukanje ali ni to nije stalno...![]()
A psi pored toga i grizuali su fantastičan izvor buva.
U ovom slucaju su problem stotine macaka koje zive pod haubama automobila, u haustorima i podrumima koji imaju razbijene prozore. Pod hitno pocistiti te macke i sanirati podrumske prostorije, odraditi deratizaciju od buva itd.
Pobesneli psi lutalice divljaju noću po Beogradu i kolju sve na šta naiđu, Noću je najpopasnije izlaziti jer uleću u čoporima od 10 u dvorišta i napadaju sve što mrda! Ovako nije bilo nikada, jednostavno su podivljali! Jedu sve živo, metal, plastiku! Ja nisam mogao da ih oteram lupanjem o roletnu i urlanjem! Pričam o centru Beograda, na samo par minuta od skupštine grada beograda! Danju viđam čopore kako se odmaraju na parkinzima ili u parkovima, zašto niko ne reaguje i ne ukloni ove silne besprizorne mačke i pse? Od drugara majku su napali i iscepali joj torbu i kišobran, jedva je uspela da se spase u haustor zgrade!
Samo je pitanje kada će neko dete biti zaklano! Ovakav bes da ste videli! Obezglavljene mačke na sve strane, creva razvučena po ulici! Iskidani automobili, neki od komšija su plaćali šlep sluzbu i nosili automobile u servis jer su im iskidana creva na motoru! Krila, haube, maske, branici, tablice - sve iskidano!
Ovo se stalno ponavlja po Beogradu, sve je veci broj divljih pasa.
Ko je odgovoran za ovakvu situaciju? Meni dete da prikolju...
Gradonačelnik Beograda?
Da li na teritoriji Beograda ima pojave besnila jer je meni ovo tako delovalo! Uopšte se nisu obazirali na nas!
Da li gradonačelnik Beograda čeka ovo da se desi kako bi reagovao???
![]()
![]()
Tablica od automobila, kako sam saznao šteta od 2000 dinara.
![]()
![]()
Знаш ли ти уопште о чему си поставио тему?!![]()
Dobro ste i prosli, mi smo imali bolide koji su cekicem razbijali nova armirana stakla na podrumskim prozorima iznutra kako macama ne bi bilo zima da imaju gde da se zbuve i kote![]()
Ljubitelji pasa lutalica prete...rigu o lutalicama ali ovo svakako nije nacin.
Mrzi me da nosam motku .Idioti. I prikladan materijal za istresanje dnevnih frustracija. Lepo uzmeš motku i ubiješ boga u prvom koga spaziš da 'rani džuukele.
Прво треба утаманити све ђилкоше....![]()
Kad smo vec kod pobesnelih, ovaj put pasa i macaka (necemo za sad o ljudima mada vidim da na ovoj temi nekima pena prosto prska i kroz monitor, sto nije prvi put), podelicu sa vama nesto sto smo vec prezvakivali, al' potreba za time stalno postoji.
Pre 10-ak dana mog poznanika ujeo je vlasnicki pas za prst leve ruke u sred graga Beograda (licno znam coveka i licno mi je rekao i pokazao sta je trebalo). Momak je odmah trazio da pogleda ima li vlasnik sve potrebne papire (vakcinacije) ne bi li se uverio da nece zaglaviti s nekom boljkom. Da li je naivno da budete ujedeni zato sto vlasnik ne ume da kontrolise svog ljubimca ? Ni najmanje.
Na levoj ruci imao je oziljak, a vlasnicki pas ga je ugrizao zato sto ni sam vlasnik sa njim ne moze izaci na kraj - pas ujeda i gazdu, ne slusa komande i pravi probleme stanarima kuce u kojoj je, a vlasnik dize ruke od pokusaja da poboljsa situaciju.
Ko je ovde napao i povredio coveka ? VLASNICKI PAS, a ne lutalica (i znamo vec iz raznih podataka da su cesci upravo ovakvi i sl. slucajevi).
Ko je kriv sto je vlasnicki pas takve naravi ? Verovatno VLASNIK jer i sa zivotinjom (kao i sa detetom, bez ikakve namere izjednacavanja jednih i drugih, sto ce pametan covek shvatiti) treba raditi od malena da bi zivotinja mogla da se socijalizuje u sredini u kojoj zivi sa covekom.
Veterinar sa kojim sam pricala o ovom slucaju, potvrdio mi je ono sto vecina nas zna, a neki i prihvataju: veci je broj ujeda od strane vlasnickih pasa nego napustenih.
End of story.
Ko je kriv sto je vlasnicki pas takve naravi ? Verovatno VLASNIK
Kad smo vec kod pobesnelih, ovaj put pasa i macaka (necemo za sad o ljudima mada vidim da na ovoj temi nekima pena prosto prska i kroz monitor, sto nije prvi put), podelicu sa vama nesto sto smo vec prezvakivali, al' potreba za time stalno postoji.
Pre 10-ak dana mog poznanika ujeo je vlasnicki pas za prst leve ruke u sred graga Beograda (licno znam coveka i licno mi je rekao i pokazao sta je trebalo). Momak je odmah trazio da pogleda ima li vlasnik sve potrebne papire (vakcinacije) ne bi li se uverio da nece zaglaviti s nekom boljkom. Da li je naivno da budete ujedeni zato sto vlasnik ne ume da kontrolise svog ljubimca ? Ni najmanje.
Na levoj ruci imao je oziljak, a vlasnicki pas ga je ugrizao zato sto ni sam vlasnik sa njim ne moze izaci na kraj - pas ujeda i gazdu, ne slusa komande i pravi probleme stanarima kuce u kojoj je, a vlasnik dize ruke od pokusaja da poboljsa situaciju.
Ko je ovde napao i povredio coveka ? VLASNICKI PAS, a ne lutalica (i znamo vec iz raznih podataka da su cesci upravo ovakvi i sl. slucajevi).
Ko je kriv sto je vlasnicki pas takve naravi ? Verovatno VLASNIK jer i sa zivotinjom (kao i sa detetom, bez ikakve namere izjednacavanja jednih i drugih, sto ce pametan covek shvatiti) treba raditi od malena da bi zivotinja mogla da se socijalizuje u sredini u kojoj zivi sa covekom.
Veterinar sa kojim sam pricala o ovom slucaju, potvrdio mi je ono sto vecina nas zna, a neki i prihvataju: veci je broj ujeda od strane vlasnickih pasa nego napustenih.
End of story.
EGYPTIAN CAT:Ko je kriv sto je vlasnicki pas takve naravi ? Verovatno VLASNIK
neverovatno
![]()