Pobegao sa vencanja ...

ne..najlakse je nekoga posuti g.ovnima ..svi pametni ..hajde..pokusaj da razmisljas i drugacije..

Ne treba da razmishlja drugachije jer je ova situacija koja je opisana neshto najpodlije shto mushkarac zeni moze da uradi. Znachi ne postoji gora bol koju moze da joj nanese.
Ne moze se sve u zivotu opravdavati i razumeti. Ljudi kaznjavaju ubice, lopove...Jel bi razumela chin psihopate koji ubije gomilu ljudi. Sa aspekta psihoanalitichara njegovo ponashanje je sasvim logichno jer je on bolesnik, i treba da se razume. Sa aspekta porodice ubijenog, da li je moguce razumeti ludilo? Ne, naravno. Da li je moguce opravdati svesno nanoshenje boli neduznom bicu, ili nekome ko ti je godinama bio blizak? Ne.
Sve u svemu, za neke stvari ne postoji opravdanje, i ne treba da postoji.

Sta mislis..mozda je ukapirao i koji mesec pre..ima ljudi koji imaju veoma visok osecaj odgovornosti..toliko visok da idu i protiv sebe i svojih svatanja..dok ne puknu..a tada..ne biraju sredstva i nacine da izadju iz svega toga..mozda kada je zamislio beskrajna pravdanja i obrazlaganja prvenstveno pred njom pa pred familijom ..prijateljima i dusebriznicima..covek jednostavno spakovao kofere i nestao..Opet..Ne kazem da je to resenje i ne opravdavam ali ..nije nista ni nemoguce ..
prvo je bio ***** pa nije mogao da brani sebe i svoje stavove, a onda je bio ***** i ostavio dete i zenu pred punom crkvom?
misim, ***** ko *****..u ovoj ili onoj varijanti...

Nedavno sam cuo pricu o jednom paru koji nakon nekoliko godina zabavljanja i po svemu sudeci stabilnoj vezi odluci da se venca, (tim pre sto je ona bila u trecem ili cetvrtom mesecu trudnoce). Ugovori se vencanje, obavestava rodbina, kupuje vencanica i sve to ... Na sam dan vencanja, u zakazanom vremenu on se ne pojavi ... ispostavilo se da je pobegao kod nekog ortaka u Nemacku... od tada se nije javljao niti ona zna ista o njemu.
Mozete li zamisliti takvu situaciju, i sta bi ste uradili da vam se slicno dogodi?

Rodila bih dete pa se posle udala za nekoga normalnog ako ga sretnem, ako ne nasla bih decka i super bi mi bilo :mrgreen:

Apsolutno ne vjerujem u pricu...........kao, zena nije bila u stanju da pretpostavi sa kakvim je covjekom, a on je bio toliki skot da bude u dugogodisnjoj vezi, napravi joj dijete i zapali sa vjencanja..............ma da, kako da ne!
Da se meni desi nesto takvo.....ozbiljno bih se zabrinula za njega.....i dok ga ne bih vidjela u toj Njemackoj ne bih povjeriovala da me napustio na takav nacin...........

pa sto zoro sreco te to nervira pa i ti ces to proci :D
pa ces nam pricati koliko je i da li je strasno :D

Ja vec odgovorio na temu. :lol:

Jest. :-) A i ima veze sa temom.

Nisam jos nikad zakazao vencanje. :-P Bezim na vreme. :-P Mada imam i ja rodjake u swabiji. :lol: Za bezanje speman. :lol: Ne kaze se dzabe "single & ready". :lol:

Nervira me sto devojke razmisljaju o udaji sa nekim koga nisu ni upoznale... debilno, to veze sa mozgom nema... Mene takva razmisljanja samo oteraju.

Nedavno sam cuo pricu o jednom paru koji nakon nekoliko godina zabavljanja i po svemu sudeci stabilnoj vezi odluci da se venca, (tim pre sto je ona bila u trecem ili cetvrtom mesecu trudnoce). Ugovori se vencanje, obavestava rodbina, kupuje vencanica i sve to ... Na sam dan vencanja, u zakazanom vremenu on se ne pojavi ... ispostavilo se da je pobegao kod nekog ortaka u Nemacku... od tada se nije javljao niti ona zna ista o njemu.
Mozete li zamisliti takvu situaciju, i sta bi ste uradili da vam se slicno dogodi?

Cemu Nemacka? Ok, ako je nevezano za pricu o vencanju. Preteracu ako kazem svakodnevno, ali desava se, i to ne u 4. mesecu vec u devetom i to vece pred svadbu. Covek se ne pojavi i nastavi, sasvim regularno, da zivi svoj zivot. Sta bih uradio, pa u tom specificnom slucaju je muskarac u nekom, kao povlascenom, polozaju u odnosnu na zenu. Nemam ideju, ali slicno mi je situaciji kad muskarac u toku snosaja zaspi. Sto puta sam rekao: Da sam zensko, ujutru bi nasao svoj alat u tegli, pored sebe, u tegli. Ruzna je prica, nikad je licno nisam proziveo, u smislu da sam bio pred vencanjem, ali vise puta da su to bili moji dobri drugari. Cak sam se i iznevirao, par puta. Lepo je bio bitan: Hoces lili neces, hoce, a kasnije kad se njoj mogucnost izbora suzi, on odustane. Pa ***, sto si s.rao kad si znao...

pa ko jb skonta...on je taj koji nece moci da vidi svoje dete vise ni na slici, da gleda kako odrasta i postaje covek..a nije se budala morao zeniti...al kad je napravio trebao je da preuzme svoju ulogu roditelja, koja ne mora imati veze sa brakom,ili ti moguce je biti otac i kad nisi muz

Apsolutno ne vjerujem u pricu...........kao, zena nije bila u stanju da pretpostavi sa kakvim je covjekom, a on je bio toliki skot da bude u dugogodisnjoj vezi, napravi joj dijete i zapali sa vjencanja..............ma da, kako da ne!
Da se meni desi nesto takvo.....ozbiljno bih se zabrinula za njega.....i dok ga ne bih vidjela u toj Njemackoj ne bih povjeriovala da me napustio na takav nacin...........

postoje i gore ljudske sudbine..jb.g zivot nije lep

to sto je on pobego sa vencanja je najmanji problem..ucinio je zeni zescu uslugu..jes jadnicak on ona ga maltertirala pa moro da pobegne :rotf::rotf::rotf:
ali da osudjujem ljude koji su sposobni da prave decu a nisu sposobni da preuzmu odgovornost za roditeljsku ulogu..na kraju kakva god da je situacija i s kim god da ih imate, to su vasa deca..ne razumem kako neko nema osecaj za to..
i ne razumem sto se ponasate ko da je prica naucna fantastika..mos misliti...sta se sve zivom coveku moze destiti ovo je nista

dzulio roberts :heart:

Evo ja znam za nekoliko slučajeva gde su devojke kada su postale žene i/ili dobile dete sa
nekim, koristile to da bi manipulisale.
Mislim da je to bežanje sa venčanja super, i da je prirodno. A i venčanja postaju zanimjivija
sa što više takvih slučajeva. Uvek bi se postavljalo pitanje, hoće li neko da zamakne iza opštine. :)

Kada si sa nekim dovoljno dugo naučiš da "čitaš između redova", da čuješ ono što on i ne izgovori naglas. Iskreno, verujem da je on pokazivao sve znake panike i očaja ranije, samo je ona to odbijala da "vidi". Nismo svi isti. Mali broj nas ume da zauzme odlučan stav po pitanju izvesnih za-celi-život-bitnih-pitanja. Posebno kada su tu u igri i pritisak okoline ("vreme vam je da se uzimate, šta čekate više") i godine provedene sa nekim i beba koja je na putu. Ne pravdam ja ovde nikog, nemojte me pogrešno razumeti. Tip je poslednji gmaz jer nije imao petlju da joj u lice kaže "ne želim to", već ju je ostvio da se nosi sa familijom i prijateljima i njihovim idiotskim komentarima, sa podsmehom sredine, i ono najcrnje, sa trudnoćom kroz koju će proći sama. Ali Treća je u pravu....savest je čudo. Skoči čoveku za vrat kad se najmanje nada. Ono što bi mene ubilo u pojam, jeste činjenica da sam i na tren pomislila da ostarim pored takvog emocionalnog retardanta...

Znam al' na dan venčanja u nemaku, nemoj da me zaje.b. Pa valjda su zajedno živeli, dete na putu,
a i ako nisu, jedino ako se nije videla sa njim.
Mislim, pazi, postoji verovatnoća, ali je takooo malaaa...
A odgovornost za postupke treba svako da preuzme, ako si bio glup da ga napraviš nekoj
sa kojom nisi trebao, ispaštaj.
Mada ako se neko promeni kao iz mog prošlog posta pa počne to koristiti... hm.
Nego ona ostade u 4vrtom mesecu... Ako je baš morao da ode,
kako ne ode dok je još bilo prostora za abrtus.
Mada sam ja protivnik toga ali..

Znam al' na dan venčanja u nemaku, nemoj da me zaje.b. Pa valjda su zajedno živeli, dete na putu,
a i ako nisu, jedino ako se nije videla sa njim.
Mislim, pazi, postoji verovatnoća, ali je takooo malaaa...
A odgovornost za postupke treba svako da preuzme, ako si bio glup da ga napraviš nekoj
sa kojom nisi trebao, ispaštaj.
Mada ako se neko promeni kao iz mog prošlog posta pa počne to koristiti... hm.
Nego ona ostade u 4vrtom mesecu... Ako je baš morao da ode,
kako ne ode dok je još bilo prostora za abrtus.
Mada sam ja protivnik toga ali..

el znas kakvih sve ovde debilnih postova ima..znas..jel verujes da me skoro nista nije zgadilo ko ovo.....to je tvoje dete, tj njegovo, pa bila njegova majka najgora vestica i radila ne znam sta..ta dva odnosa mogu da uticu jedan na drugi (on-majka deteta, on-dete), ali ako ce neko zbog toga sto mu se ne svidja majka njegovog deteta (ko ga jb jos bio u vezi sto god i napravio dete i sta TAD je tek skontao pa svaka cast) da odbaci svoje dete taj je najgora gnjida od coveka. apsolutno stoji da ima stvarno svakakvih zena, ali to i dalje ne moze biti izgovor
sam si rekao..odrasli ljudi snose posledice svojih odluka..abortus nije snosenje posledica vec izbegavanje istih, puj pik ne vazi..nije to jb.n ispijanje kafe..
ne razumem zasto ti je tako tesko da prihvatis da je moguce ovako nesto da se desi..u zemlji Srbiji se desavaju mnogo gore, da ne verujes stvari (na stranu julija roberts, garant su oni nasli inspiraciju kod nas :lol: )..kad se pomeris malo dalje od racunara shvatis da ljudi zive razno razne zivote

el znas kakvih sve ovde debilnih postova ima..znas..jel verujes da me skoro nista nije zgadilo ko ovo.....to je tvoje dete, tj njegovo, pa bila njegova majka najgora vestica i radila ne znam sta..ta dva odnosa mogu da uticu jedan na drugi (on-majka deteta, on-dete), ali ako ce neko zbog toga sto mu se ne svidja majka njegovog deteta (ko ga jb jos bio u vezi sto god i napravio dete i sta TAD je tek skontao pa svaka cast) da odbaci svoje dete taj je najgora gnjida od coveka. apsolutno stoji da ima stvarno svakakvih zena, ali to i dalje ne moze biti izgovor
Ona je znala s kim stupa u vezu. Znači niko joj nije kriv.
Ako nije znala (isto kao i za njega->) ko je j.ebe nek' trpi posledice.

Ne znam zašto su ljudi opterećeni ovakvim ekstremnim slučajevima?
Ja se ne krećem toliko daleko od računara da bih naletao na slučajeve gde čovek
beži iz države ekspresno (na divlje? bez vize, neplanirano? kako? WTF?) zbog žene
ili nečeg drugog. Nemci olakšali vizni režim, dobijaju ih i retardi, i to za dan.

Back