Pobedio bih i u Sarajevu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Na kraju, želim da kažem da sam ponosan na sve što sam postigao do sada. Ove godine mi preostaje još godinu i po dana na funkciji. I sve što sam postigao, postigao sam sa velikom većinom i sa rezultatima koje niko nije mogao da postigne. Bez obzira na to šta su govorili, pobedio bih i u Sarajevu, kao što sam pobedio i u Senti. - zaključio je predsednik Vučić "
link

Morala sam da linkujem ka Informeru ( od koga mi je muka inace) jer oni pišu naširoko i nadugacko o Vučićevom boravku u Republici Srpskoj
I izbacim ovaj citat iz podužeg teksta...koji vec kruži društvenim mrežama kao još jedan dokaz koliko je Vučić "realan" i da živi u nekom svom imaginarnom svetu

Pa da mu predložimo da se prijavi u Čipuljiće i pobedi u Sarajevu (BIH) :mrgreen:
Samo sebe ne moze da pobedi,a bogami ni studente.

"Na kraju, želim da kažem da sam ponosan na sve što sam postigao do sada. Ove godine mi preostaje još godinu i po dana na funkciji. I sve što sam postigao, postigao sam sa velikom većinom i sa rezultatima koje niko nije mogao da postigne. Bez obzira na to šta su govorili, pobedio bih i u Sarajevu, kao što sam pobedio i u Senti. - zaključio je predsednik Vučić "
link

Morala sam da linkujem ka Informeru ( od koga mi je muka inace) jer oni pišu naširoko i nadugacko o Vučićevom boravku u Republici Srpskoj
I izbacim ovaj citat iz podužeg teksta...koji vec kruži društvenim mrežama kao još jedan dokaz koliko je Vučić "realan" i da živi u nekom svom imaginarnom svetu

Pa da mu predložimo da se prijavi u Čipuljiće i pobedi u Sarajevu (BIH) :mrgreen:
Dodik i on bi u tandemu od Srpske napravili Toblerone.

Ne može bez samohvale :lol:

- Želim još da napomenem nešto u vezi deklaracije. Dobio sam čestitke od svetskih lidera, i mislim da nijedna zemlja ne može da se pohvali time što je istovremeno dobila čestitke Donalda Trampa, predsednika Si Đinpinga, a evo sada i čestitku predsednika Vladimira Putina. Čestitke su stizale i od predsednika Makrona, britanskog kralja, nemačkog predsednika, italijanskog predsednika i mnogih drugih. Ove čestitke pokazuju da, kada se ponašate odgovorno i ozbiljno, donosite samostalne i nezavisne odluke, možete da steknete poštovanje u svetu.- rekao je Vučić
Kako laze **** sebe au.

Је ли то опет тема о Вучићу?
68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f...gif

Back