bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.979
Namestene, kakve mozeAli takve izbore na kojima bi pobedio i u Sarajevu. I u Đakovici.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Namestene, kakve mozeAli takve izbore na kojima bi pobedio i u Sarajevu. I u Đakovici.![]()

nema šta da se namešta 260.000 njih ostalo bez USAID-a a sledeće realne pare su tek kod VučićaNamestene, kakve moze![]()
pa nije uvek happy endIh uvek me rastuzis na kraju![]()
Ja sam bio djak generacijeCijenim da ti škola nije baš bila omiljeno mesto.

Njemu u dnk da namesta, a ovde sada moranema šta da se namešta 260.000 njih ostalo bez USAID-a a sledeće realne pare su tek kod Vučić

naviko narod da ga glasa džaba sve ove temeNjemu u dnk da namesta, a ovde sada mora![]()
Sto brises porukenaviko narod da ga glasa džaba sve ove teme
ne čita ovo niko

Јована Јеремић, ти ли си? Нисмо те одмах препозналиJa sam bio djak generacije![]()

Samo sebe ne moze da pobedi,a bogami ni studente."Na kraju, želim da kažem da sam ponosan na sve što sam postigao do sada. Ove godine mi preostaje još godinu i po dana na funkciji. I sve što sam postigao, postigao sam sa velikom većinom i sa rezultatima koje niko nije mogao da postigne. Bez obzira na to šta su govorili, pobedio bih i u Sarajevu, kao što sam pobedio i u Senti. - zaključio je predsednik Vučić "
link
Morala sam da linkujem ka Informeru ( od koga mi je muka inace) jer oni pišu naširoko i nadugacko o Vučićevom boravku u Republici Srpskoj
I izbacim ovaj citat iz podužeg teksta...koji vec kruži društvenim mrežama kao još jedan dokaz koliko je Vučić "realan" i da živi u nekom svom imaginarnom svetu
Pa da mu predložimo da se prijavi u Čipuljiće i pobedi u Sarajevu (BIH)![]()
Pa kazem bolji matematicar od likova iz matematicke. Suhi genije.Јована Јеремић, ти ли си? Нисмо те одмах препознали![]()

Tko si ti zapravoPa kazem bolji matematicar od likova iz matematicke. Suhi genije.![]()

Григориј Перелман личноTko si ti zapravo![]()

Maže ih kao i ustanike . Zna da će da udari pena na ustaJa stvarno ne razumijem zašto je on opsednut da ima dobre odnose sa svima. Srbi i Srbija su za Bošnjake agresori. I tu pomoći nema. Ko god bio predsednik Srbije.
Maže ih kao i ustanike . Zna da će da udari pena na usta
Dodik i on bi u tandemu od Srpske napravili Toblerone."Na kraju, želim da kažem da sam ponosan na sve što sam postigao do sada. Ove godine mi preostaje još godinu i po dana na funkciji. I sve što sam postigao, postigao sam sa velikom većinom i sa rezultatima koje niko nije mogao da postigne. Bez obzira na to šta su govorili, pobedio bih i u Sarajevu, kao što sam pobedio i u Senti. - zaključio je predsednik Vučić "
link
Morala sam da linkujem ka Informeru ( od koga mi je muka inace) jer oni pišu naširoko i nadugacko o Vučićevom boravku u Republici Srpskoj
I izbacim ovaj citat iz podužeg teksta...koji vec kruži društvenim mrežama kao još jedan dokaz koliko je Vučić "realan" i da živi u nekom svom imaginarnom svetu
Pa da mu predložimo da se prijavi u Čipuljiće i pobedi u Sarajevu (BIH)![]()
I previse valaFala, ne treba nam. Imamo mi dovoljno hajvana i bez njega.
Nema šanse! Može samo da ga preselite u Banjaluku, da ga mjenjate za dodika....Daj da pokrenemo peticiju da se Vucic preseli u Sarajevo.

Kako laze **** sebe au.Ne može bez samohvale
- Želim još da napomenem nešto u vezi deklaracije. Dobio sam čestitke od svetskih lidera, i mislim da nijedna zemlja ne može da se pohvali time što je istovremeno dobila čestitke Donalda Trampa, predsednika Si Đinpinga, a evo sada i čestitku predsednika Vladimira Putina. Čestitke su stizale i od predsednika Makrona, britanskog kralja, nemačkog predsednika, italijanskog predsednika i mnogih drugih. Ove čestitke pokazuju da, kada se ponašate odgovorno i ozbiljno, donosite samostalne i nezavisne odluke, možete da steknete poštovanje u svetu.- rekao je Vučić
Da mogu, dao bih vam ceo godisnji BDP Srbije, samo da Vucic ode kod vas, i ne vraca se uopste.Nema šanse! Može samo da ga preselite u Banjaluku, da ga mjenjate za dodika....![]()
Ja stvarno ne razumijem zašto je on opsednut da ima dobre odnose sa svima. Srbi i Srbija su za Bošnjake agresori. I tu pomoći nema. Ko god bio predsednik Srbije.