Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
292640_362856710435806_100001344398282_950619_1500325003_n.jpg
:klap::klap::klap:

Fato od srca ti čestitam, leba mi, znam koliko si se namučila ovde, koliko si smajlija potrošila i reputacija dobila,

koliko si noći neprespavanih probdila i za Tomu nekog pridobila.Svima sam čestitao, evo tebi i Bilji stvarno od forumaškog mi srca, da nam živi živi Toma.3 mandata da ima.

P.S. ovo što nas nekolicina pravi šegu sa Tomom, nije to što je Toma, nego što je Predsednik, a znamo svi da ovaj forum ne voli vlast, pa eto

Poslednja izmena:
Таман смо се сви ослободили производње и рада.
И Београд аванзовао за балканску Калкуту.
И армије се опарали, најмирољубивији смо у свету.
И то мрско Косово поклонили драгим&милим Шиптарима.
Обећали да ћемо изградити већи, старији и богатији Вуковар и опростити Uсташама што нас нису поубијали још више!
Извинули се Бошњама за злочине које нисмо починили.
Распродали све што су нам рекли да распродамо.
Организовали педерску параду....
...
...
Народе ебем ли те незахвалног!!!

Нема ту сад места неком туговању, прихватању и неприхватању.

Господин Томислав Николић је данас председник нас свију. Овој гвозденој чињеници се не може рећи не.

Замисли само састанке врховног савета одбране. :mrgreen:

Ау да, заборавио сам да је једна од ингеренција председника републике и да буде врховни командант свих оружаних снага.

Видиш белаја.

Да, да. Да не причамо о директном контакту са свим светским државницима, примању акредитација амбасадора и контакту са њима, гардијској бригади и одликовањима.

Sta ce biti sa Sutanovcem?

:)

Како шта? Ухлебљење свих деморката изузев Пајтића зависи само и искључиво од Дачића који са Кркоабићем и аркановцем прави рачуницу са ким би више профитирао и како што пре да стекне Слобину популарност.

Како шта? Ухлебљење свих деморката изузев Пајтића зависи само и искључиво од Дачића који са Кркоабићем и аркановцем прави рачуницу са ким би више профитирао и како што пре да стекне Слобину популарност.

Uhlebljenje :eek:. Uhlebljenje za milionere? :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back