Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Одлуком Илумината!Dakle kao sto znamo Tomislav Nikolic je postao odlukom biraca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одлуком Илумината!Dakle kao sto znamo Tomislav Nikolic je postao odlukom biraca
Dakle kao sto znamo Tomislav Nikolic je postao odlukom biraca novi predsednik Srbije. Cestitke pobedniku na predsednickim izborima, kao i njegovim pristalicama.![]()

Ружни су обојица као сотоне, Ђида поготово са оном гумифлекс фацом... а и Пајтић је само за лупање чврга са оном главом.
Немају реално ни један никакве шансе код жемског сфета, а то је Тадићу доносило бар 20% гласова онако реално.
Угасили су.

S obzirom da je 15-ak% posto glasova dolazilo od zutih teletabisa koji su mislili da ce smak svet kad BT ne bude predsednik, sasvim je jasno da je ds u minusuРужни су обојица као сотоне, Ђида поготово са оном гумифлекс фацом... а и Пајтић је само за лупање чврга са оном главом.
Немају реално ни један никакве шансе код жемског сфета, а то је Тадићу доносило бар 20% гласова онако реално.
Угасили су.
e meni je zbog ovoga drago sto ce tadic otici u istoriju. on izgleda bolje od drugih politicara kod nas, mada je propao, ali daleko je od toga da je pozeljan, jer nije muzevan. i ne mogu vise da slusam o njegovoj lepoti, a ne mogu vise ni da slusam zene koje misle da je on lep.![]()

Najbolje u Blicu - ''DIPLOMAC PREDSEDNIK''...koje pišanje po Tomi!![]()
hteo da bude masterЈа знам ваљда шест или седам жена одређених година које су редовно гласале за Тадића јер је леп и фини. И то су отворено признавале, није било неке дилеме или приче о програму ДС и сл.
Замисли сад кад им се избекељи мучени Ђида... одма' ће да их спопадне врућ и хладан зној и угасиће ТВ са гађењем.

Najbolje u Blicu - ''DIPLOMAC PREDSEDNIK''...koje pišanje po Tomi!![]()

Кад смо већ код теме сексуалне пожељности председника републике, један мали музички интермецо...

Pa sam se namestiohteo da bude master

u bas cudno sto ustaski blic pljuje predsednika Srbije Tomu Nikolica
bas onako neocekivano![]()

Zašto ga pljuje?
Pa ima diplomu?
Šta je problem?![]()

Zašto ga pljuje?
Pa ima diplomu?
Šta je problem?![]()

Vredja ga Grobar, vredja ga Diplomac...a sve istina![]()

pa zato sto su zuti DS toaletoid.
i sad ce toma da im bude precednik nekih sledeci 1800 i kusur dana![]()

Pa sve su to žuti.
Mada da vidimo Tomu, ne može više Boris da se kritikuje, jedva čekam par meseci i da ga pozovu da samoubistvom spasi Srbiju!![]()
Ја знам ваљда шест или седам жена одређених година које су редовно гласале за Тадића јер је леп и фини. И то су отворено признавале, није било неке дилеме или приче о програму ДС и сл.
Замисли сад кад им се избекељи мучени Ђида... одма' ће да их спопадне врућ и хладан зној и угасиће ТВ са гађењем.

Ја знам ваљда шест или седам жена одређених година које су редовно гласале за Тадића јер је леп и фини. И то су отворено признавале, није било неке дилеме или приче о програму ДС и сл.
mi zene svasta primetimo i jeste istina da zene itekako posmatraju i izgled kandidata (ja primetih da u zadnje vreme tomi bolje stoje odela i moguce je da su mu poradili na imidzu i doterivanju u odnosu na pre i uskladili mu koliko toliko odela uz njega). ali mislim da je vise preterano sa tadicevom lepotom. sto se mene tice od kada sam ga prvi put ugledala nisam imala dozivljaj muskarca, i pored lepog lica i skladne grdje. sad nemamo lepog predsednika i napokon ce se staviti tacka na tu pricu o lepoti....nadam se.