- Poruka
- 7.211
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nas srpske nacionaliste Toma nesto i ne zanima... i on i Tadic imaju istog gazdu

15:46 - U Sandžaku najveći odziv i najveća podrška Tadiću
Najveći odziv birača i najveća podrška Borisu Tadiću u drugom krugu predsedničkih izbora bila je u Novom Pazaru i Sandžaku, izjavio je danas gradonačelnik tog grada i funkcioner SDP-a Meho Mahmutović.
On je na konferenciji za novinare rekao da je najveći odziv birača bio u Novom Pazaru - 59, 57 odsto i da je za Tadića glasalo 40.000 građana, a 6.000 za Tomislava Nikolića.
Ниси сама. Климактеричне жене Србије су данас у очају.
"Зар ОНАКАВ фрајер да изгуби!"
Tijanić je stara ljisica.
Podvući će se on i Bajčetincu.
To je vrlo adaptivan tip.
Za sve režime !

Ниси сама. Климактеричне жене Србије су данас у очају.
"Зар ОНАКАВ фрајер да изгуби!"

Pa i nece, to smo i znali, al sto si ti tolko zapenio oko toga?Kao kada umirucim dinosaurusima stigne zracak svezeg vazduha iz davne proslosti, tako je srpskim nacionalistima stiga zracak izborom Nikolica za Predsednika Srbije...
Mnogi su DUBOKO UVERENI da ce sada SVE DA SE PROMENI IZ OSNOVA: da ce Srbi da se naoruzaju do zuba uz pomoc Rusije, pa ce da povrete Kosovo (sto je jedno od obecanja Nikolica u kapanji!), da pohapse tajkune i njihovu imovinu PODELE NARODU, da ce sve korumpirane politicare da isteraju iz politike, da ce da pozatvaraju partije koje su evropske orijenatacije, da ce da pokazu shipak Americi, da ce prekinuti saradnju sa MMF, da ce standard odmah da skoci, da ce oni KOJI NISU BILI NA VLASTI OPET ZAJAHATI.....
Ali, na zalost, od toga NECE BITI NISTA....
Toma Nejaki NI JEDNO svoje obecanje nece ispuniti, jer u cemokratiji je to NEMOGUCE zemlji koja je DO GUSE u kreditima...
Cak ni Staljin, u svojim najboljim godinama to ne bi mogao....
Ali, neki Srbi sanjaju Staljina u Nikolicevom liku... Vlazni snovi....
TO IM JE ZADNJA SANSA i ZADNJA NADA....
Treba Vucic da se odluci jel ima ili nema boga .Sad ima boga
a nije ga bilo prije par dana , kad se derao kao jarac ?
Sta zna gurabija sta je frajer![]()

Nakon pobjede Srpskog Putina mislim da je red da novi Predsjednik odrzi obecanje i da priblizi Srbiju ka Rusiji. Mislim da bi to bilo nesto najbolje za gradjane Srbije. Ne svidja mi se sto se i Nikolic zaklinje u EU jer on bi trebao napraviti korijenite promjene u Srpskoj politici i Srbiju staviti na listi kandidata za ulazak u Euro-azijsku uniju. Mislim d abi to bilo nesto najbolje i Srbi bi stjekli ponos i radost. Srbija se vec dugo gusi od Amerike i EUa i slucaj je da je DOS stalno gurao Srbiju onima koji je ponizavaju. To je bila zalost da se gleda. Rusija je sve vrijeme ukazivala na potrijebu bliskosti sa Srbije sa njenom drzavom ali nekako Srbija se uvijek otimala i zeljela da vodi samostalnu politiku sam protiv svih. Mislim da je tooga bilo dosta i da Srbija vise ne moze sama biti protiv Americkog imperijalzma i da je vrijeme da gradjani odahnu uz zastitu velike Rusije.
Sta zna gurabija sta je frajer![]()
prrrrrrrd
Super logika . Pa , dali ce bog kazniti Nikolica iVucica sto su izdali ideologiju SRS ?Било га је и онда.... бог све види, истина са закашњењем и размишља мало дуже,
али на крају је он тај свевишњи који помаже напаћеним и пониженим.

Kao kada umirucim dinosaurusima stigne zracak svezeg vazduha iz davne proslosti, tako je srpskim nacionalistima stiga zracak izborom Nikolica za Predsednika Srbije...
Mnogi su DUBOKO UVERENI da ce sada SVE DA SE PROMENI IZ OSNOVA: da ce Srbi da se naoruzaju do zuba uz pomoc Rusije, pa ce da povrete Kosovo (sto je jedno od obecanja Nikolica u kapanji!), da pohapse tajkune i njihovu imovinu PODELE NARODU, da ce sve korumpirane politicare da isteraju iz politike, da ce da pozatvaraju partije koje su evropske orijenatacije, da ce da pokazu shipak Americi, da ce prekinuti saradnju sa MMF, da ce standard odmah da skoci, da ce oni KOJI NISU BILI NA VLASTI OPET ZAJAHATI.....
Ali, na zalost, od toga NECE BITI NISTA....
Toma Nejaki NI JEDNO svoje obecanje nece ispuniti, jer u cemokratiji je to NEMOGUCE zemlji koja je DO GUSE u kreditima...
Cak ni Staljin, u svojim najboljim godinama to ne bi mogao....
Ali, neki Srbi sanjaju Staljina u Nikolicevom liku... Vlazni snovi....
TO IM JE ZADNJA SANSA i ZADNJA NADA....