Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pusti nojkica izpizdeo je sto je puko na izborima

Kod tome mi se samo nije svidelo ono sto je rekao za evropu i da je nemacka nas saveznik .

Ostalo je ok.

I da rekao je da ce postovati ustav, podneti ostavku na mesta predsednika SNS, biti predsednik svih gradjana i da ce braniti ustav i nas narod na Kosovu i metohiji.

Значи, ти нити си радикал, нити си напредни ... Ти си радикално-напредан :hahaha:

Како бре није исто? :hahaha:

Pa vidi se da nije isto, mislio je ozbiljno bas se videlo, tu ne bih imala primedbi.

pusti nojkica izpizdeo je sto je puko na izborima

Kod tome mi se samo nije svidelo ono sto je rekao za evropu i da je nemacka nas saveznik .

Ostalo je ok.

I da rekao je da ce postovati ustav, podneti ostavku na mesta predsednika SNS, biti predsednik svih gradjana i da ce braniti ustav i nas narod na Kosovu i metohiji.

Isto. :ok:

jao sto je bilo slatko sinoc u beogradu :)

560244_10150978868423698_683613697_12054341_492959746_n.jpg

У Закону пише лепо:

Услови за прецједника.

1-да зна најмање 4 језика

2-да је високо образован човек

3-да зна да Србију води у правом смеру

4-Обавезан је да увјек ради за народ а не против народа

5-Дужан је да сачува све оно што је прије 1 прецједник у овом случају све што је Тадић урадио да Николић сачува и да покуша да још више побољша односе са ЕУ,Русијом.....

Govor mu je bio odmeren i na mestu.Naravno da nece talasati u prvom govoru, a ne posebno prema Evropi.Mislim da ce sve doci na svoje mesto i da pola od ovih prica koje pricate, a prednjace oni koji imaju pravo da se ljute, da ce iste demantovati svojim postupcima u korist Srgbije i naroda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back