Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.938
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nas svakako ceka i nema mnogo veze sa predsednickim izborima.Svejedno je sada ko ce biti na celu...хахахаха знам да смо још од време Тита у говнима,а сада ћемо поново куповати бензин на улици,сиромашни ће чекати UNHCR да им доноси хране,+ ако се посвађа са Нато-м тешко нама.
Nadživeće ga, mada ko zna, Koštun izgleda godinama isto, ko slika Dorijana Greja, puls nikad preko 90![]()
Mifkica![]()

To nas svakako ceka i nema mnogo veze sa predsednickim izborima.Svejedno je sada ko ce biti na celu...
Ако је већ морао да се мења председник, више бих волео да је то био Коштуница, него овај
Ако је већ морао да се мења председник, више бих волео да је то био Коштуница, него овај
Коштуница још није започео предизборну кампању за изборе 2008. године.

Cudo je jedno koliko mu osmeh "ne stoji".
Немој да вређаш другарчићевог љубимца. Она је естета као и газда јој.![]()
pa ovo nije izbor za miss juzne morave, vec izbor za predsednika srbije .
ovde lepota totalno nije bitna vec mozak , postenje, moral, i ispunjavanje obecanog .

Svejedno je.Vec sam napisao da od oktobra stizu prve rate za otplatu kredita,a Srbija ima minus u budzetu i nema vise mogucnost novog zaduzivanja.Ostace svi koji sisaju sa drzavne sise bez mleka,a i PDV ce porasti...Није свеједно ко ће бити у влади и који је прецједник Србије.
Biće zanimljivo kako će reargovati u slučaju koalicije Briselskih Furundžija.
A sto se ti osecas prozvanim pa odgovaras? Jel' sam za tebe rekla da si ruzan?
Daj sliku.![]()
Uostalom, ti si meni to nasao da govoris koja sam za Kostunicu, jednog od najruznijih ljudi na nasoj politickoj sceni. Ali jedno je biti ruzan, a drugo je kad nekom i osmeh ruzno stoji.![]()
![]()

Коштуница још није започео предизборну кампању за изборе 2008. године.
Nije obavesten...
А што је добар осећај сада када знам да сам школованији од Председника![]()
Jesu. Prvenstveno još u prvom krugu, sada pogotovu.
Pa dobro, uprincipu, ko sve zavrsava fakultete danas i koje, nije mnogo vazno sto nema tu diplomu. Vaznije je koliko je i kakav covek, a do sad se pokazao prevrtljivim. Videcemo nadalje.

Мени такође мирише на тај лонац.
Blago drzavi koja ima ovako INTELIGENTNU facu za predsednika:
![]()
Pravicemo mi Tadica od sopstvenih govana!