Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
хахахаха знам да смо још од време Тита у говнима,а сада ћемо поново куповати бензин на улици,сиромашни ће чекати UNHCR да им доноси хране,+ ако се посвађа са Нато-м тешко нама.
To nas svakako ceka i nema mnogo veze sa predsednickim izborima.Svejedno je sada ko ce biti na celu...

Nadživeće ga, mada ko zna, Koštun izgleda godinama isto, ko slika Dorijana Greja, puls nikad preko 90 :lol:

Ако је већ морао да се мења председник, више бих волео да је то био Коштуница, него овај

toma-nikolic487-osmeh.jpeg

pa ovo nije izbor za miss juzne morave, vec izbor za predsednika srbije .

ovde lepota totalno nije bitna vec mozak , postenje, moral, i ispunjavanje obecanog .

A sto se ti osecas prozvanim pa odgovaras? Jel' sam za tebe rekla da si ruzan? :lol:

Daj sliku. :lol: :zag:

Uostalom, ti si meni to nasao da govoris koja sam za Kostunicu, jednog od najruznijih ljudi na nasoj politickoj sceni. Ali jedno je biti ruzan, a drugo je kad nekom i osmeh ruzno stoji. :ok: ;)

A sto se ti osecas prozvanim pa odgovaras? Jel' sam za tebe rekla da si ruzan? :lol:

Daj sliku. :lol: :zag:

Uostalom, ti si meni to nasao da govoris koja sam za Kostunicu, jednog od najruznijih ljudi na nasoj politickoj sceni. Ali jedno je biti ruzan, a drugo je kad nekom i osmeh ruzno stoji. :ok: ;)

А што је добар осећај сада када знам да сам школованији од Председника :hahaha:

Jesu. Prvenstveno još u prvom krugu, sada pogotovu.

Vidi, kod radikala nema ovo - ono. Kadrovski sastav je takav kakav jeste ali je članstvo vrlo specifično. Tu se ništa ne menja kako vetar duva, osim kod onog jednog dela članstva koji je otišao u sns. Prema tome, nema govora da su radikali glasali za Tomislava Nikolića, a vi ste ih sve vreme kampanje optuživali kako će glasati za Tadića i da se Šešelj dogovorio sa Tadićem, a sve kako bi onemogućili Tomu kojeg mrze. Maksimum koji ste od radikala mogli da dobijete je da se uzdrže od glasanja i na taj način vam pomognu da Tomislav pobedi, jer nisu glasali ni za Tadića. To ste dobili i od mene, a rekla sam Biljki iskreno još juče u sred dana, a pre objave čestitke onih evropljana.

U prvom krugu, dosta radikala je apstiniralo. A u drugom, pronađite ovih 11% razlike između prvog i drugog kruga. Gde se to izgubilo? Sigurno nisu apstinirali Dinkićevci, LDP-ovci i SPS-ovci pošto je njihova vezana trgovina sa Tadićem veoma dobro poznata. To je ta razlika u izlaznosti koju treba na kvalitetan način objasniti. A manajak konkretnih glasova Tadića i višak koji je dobio Nikolić, može se objasniti samo biračkim telom SPS za koje je pitanje iz prvog kruga, koliko su u stvari dobili.

Sve u svemu i ovog puta je stiglo jedno dosta preuranjeno čestitanje, samo ovoga puta sa druge strane ....., kako vidimo neki su znali rezultate još u 17 časova.....? Videćemo.

Грађани треба да се стиде што су гласали за човека који једва зна енглески.А Прецједник Државе треба да зна течно енглески,италијански,шпански,француски......,а Томица Николић ни један не зна енглески,Прецједник мора знати свој посао,мора да помаже грађанима,Томица је већ једном био Прецједник па се виђело како нам је било.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back