waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
Не дај боже да доживимо Грчи сценанарио и да се вратимо за време 91 године.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па за њега је то срамота ... он ти као они црногорци ... пребаци ти мараму преко главе, па удри ...![]()
Грађани ће тек за годину дана виђети какав је заправо Т.Николић када од Србије направи Грчку

Sta ce on napraviti?Presednik nema velika ovlascenja...a,sto se tice Grcke,mi smo u mnogo vecim gofnima ,samo ti jos nisu javili...
Sta ce on napraviti?Presednik nema velika ovlascenja...a,sto se tice Grcke,mi smo u mnogo vecim gofnima ,samo ti jos nisu javili...

Него, хајде ти сада нама објасни ... која је твоја веза са Тихим![]()
Iskljucivo juznjacka solidarnost. Za sada.Ako to uradi ima da glasam za njega.
Da li ti znaš koliko smo daleko gori od Grčke?
Iskljucivo juznjacka solidarnost.

Без подршке извршне влaсти тешко..Николић ће сигурно покушати да одржи ниво овлашћења које приграбио Тадић.
Масно лажеш лепа моја ... али нека ти прође![]()
Ali necu da otkrijem sadrzaj, neka ti on kaze.

Срам те било
Он има корњачу![]()
Pisem mu i poneki pp.Ali necu da otkrijem sadrzaj, neka ti on kaze.

Sada,kada dodju prve rate za otplatu kredita(od oktobra,cini mi se),bice nam mnooogo gore nego Grcima.Srbija ima minus u kasi od oko 1.3 milijarde evra,a nema vise mogucnost da se dodatno zaduzuje.Pretpostavljam da ce se spas potraziti u prodaji telekoma i EPS-a...Bice zanimljivo gledati kako se dojucerasnji branitelji vlasti okrecu protiv svojih,kada ostanu na ulici bez plata,penzija i buzdetske sise uopste...Srbi su u 1000 puta vecim govnima nego Grci
Mislim u Evropi nema nikoga da gore zivi od nas.
Cak i Albanci imaju 50% vece plate od nas u Srbiji trenutno.
U Albaniji je prosecna plata 550 evra a kod nas u Srbiji 320....
i zbog toga sto vise nema deviza za odrzavanje kursa dinara - jos ce da se smanji
Николић ће сигурно покушати да одржи ниво овлашћења које приграбио Тадић.
Без подршке извршне влaсти тешко..
Kao što rekoh brzo će se oni usaglasiti.Bilo bi glupo i za jednog i za drugog kad bi bilo drugačije.
Dodik: RS će poštovati volju građana Srbije
BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da je Srbija prošla kroz fer i demokratske izbore, i istakao da će RS poštovati volju građana Srbije.
Čestitajući pobjedniku predsjedničkih izbora u Srbiji Tomislavu Nikoliću, Dodik je rekao da poraz Borisa Tadića ne doživljava kao svoj poraz iako je učestvovao u njegovoj izbornoj kampanji i pružio mu otvorenu podršku.
- Što bih to doživljavao kao lični poraz. Mnoge stvari u politici ne doživljavam lično. Građani Srbije su odlučili, ja poštujem njihovu volju i to je to.
![]()

Nikolić je naglasio da će održavati dobre odnose sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, ali je poručio da Bosna i Hercegovina teško funkcionira kao država.
"Mislim da oni moraju rješavati probleme međusobno", naglasio je novoizabrani predsjednik Srbije.
Срам те било
Он има корњачу![]()