Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ce on napraviti?Presednik nema velika ovlascenja...a,sto se tice Grcke,mi smo u mnogo vecim gofnima ,samo ti jos nisu javili...

Srbi su u 1000 puta vecim govnima nego Grci

Mislim u Evropi nema nikoga da gore zivi od nas.

Cak i Albanci imaju 50% vece plate od nas u Srbiji trenutno.

U Albaniji je prosecna plata 550 evra a kod nas u Srbiji 320....

i zbog toga sto vise nema deviza za odrzavanje kursa dinara - jos ce da se smanji

Sta ce on napraviti?Presednik nema velika ovlascenja...a,sto se tice Grcke,mi smo u mnogo vecim gofnima ,samo ti jos nisu javili...

хахахаха знам да смо још од време Тита у говнима,а сада ћемо поново куповати бензин на улици,сиромашни ће чекати UNHCR да им доноси хране,+ ако се посвађа са Нато-м тешко нама.

333.gif
[/IMG]
Kukala nam majka :sad2:

Srbi su u 1000 puta vecim govnima nego Grci

Mislim u Evropi nema nikoga da gore zivi od nas.

Cak i Albanci imaju 50% vece plate od nas u Srbiji trenutno.

U Albaniji je prosecna plata 550 evra a kod nas u Srbiji 320....

i zbog toga sto vise nema deviza za odrzavanje kursa dinara - jos ce da se smanji
Sada,kada dodju prve rate za otplatu kredita(od oktobra,cini mi se),bice nam mnooogo gore nego Grcima.Srbija ima minus u kasi od oko 1.3 milijarde evra,a nema vise mogucnost da se dodatno zaduzuje.Pretpostavljam da ce se spas potraziti u prodaji telekoma i EPS-a...Bice zanimljivo gledati kako se dojucerasnji branitelji vlasti okrecu protiv svojih,kada ostanu na ulici bez plata,penzija i buzdetske sise uopste...

Честитам Томиславу Николићу на избору за председника Србије и желим му да важан посао председника државе обавља на добробит Србије, на корист свих грађана и да све своје снаге усмери на заштиту државних и националних интереса Србије.

Србији су потребне промене и избор Николића за председника Србије је важан и велики корак у неопходним променама досадашњег режима. У Србији грађани живе тешко и лоше, угрожени су витални национални интереси земље и биће потребно праве мудрости да Србија пронађе пут за излазак из ове тешке кризе. Николићу још једном желим успеха и среће у обављању председничке дужности.

Kao što rekoh brzo će se oni usaglasiti. :ok: Bilo bi glupo i za jednog i za drugog kad bi bilo drugačije.

Dodik: RS će poštovati volju građana Srbije

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da je Srbija prošla kroz fer i demokratske izbore, i istakao da će RS poštovati volju građana Srbije.

Čestitajući pobjedniku predsjedničkih izbora u Srbiji Tomislavu Nikoliću, Dodik je rekao da poraz Borisa Tadića ne doživljava kao svoj poraz iako je učestvovao u njegovoj izbornoj kampanji i pružio mu otvorenu podršku.

- Što bih to doživljavao kao lični poraz. Mnoge stvari u politici ne doživljavam lično. Građani Srbije su odlučili, ja poštujem njihovu volju i to je to.

dodik-nikolic.jpg

Update :ok:

Nikolić je naglasio da će održavati dobre odnose sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, ali je poručio da Bosna i Hercegovina teško funkcionira kao država.

"Mislim da oni moraju rješavati probleme međusobno", naglasio je novoizabrani predsjednik Srbije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back