Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Setite se sada, kako sam pre apr godina, od osnivanja SNS predvidjao- Da je SNS stvorena iz istog razloga kao i partija predsednika Janukoviča u Ukrajini, koji je od čvrstog pro-Ruskog stava kada je uveg gubio za 2-3% glasova, počeo da priča o Evropskoj Uniji uzdobru saradnju sa Rusijom, i dobio predsedničke izbore?
Setite se kada sam govorio da je to isto uradnio Nikolić i da će sa pričom o Eu da dobije samo 1-2 % na izborima, sasvim dovoljnod a pobedi tadića?
Da li se sećate kada sam govorio kakva je strategija Naprednjaka i da će Tadić kao budala da krene na izbore i da će Nikolić samo zahvaljujući priči o EU da uspe da uzme 1-2% glasova na odsudnim izborima i takod a pobedi Tadića?

Nisam samo ja ovo pričao, dosta nas je na ovom forumu. Slobodno nam čestitajte za predvidjanje :D

Realno to se i desilo. Gaf sa cestitkom, diplomatskim jezikom je upozorenje. Tadic nije juce bio ljut sto je izgubio, vec je bio unezveren jer je morao da pusti predsednicko mesto po naredjenju iz EU. Realno stekli su jos jednu polugu za pritiskanje, jer uvek Tomu mogu da povezu sa prosloscu i da sav puter koji ima iznesu na videlo. Kao sa diplomom koji je bezazlen. Jer kupovina diploma u Srbiji je normalna pojava. Od istrage za izbornu kradju nece biti nista. Potrudice se da sve to padne u zaborav.

ако евентуална истрага око покрадених избора донесе доказе да су и заиста били покрадени, и да је око тога постојао план, онда ће неки људи из Србије одговарати за то, а неминовно њихови искази око организатора и планера таквих радњи нас одвести на запад и моћнике са запада.
тако да од тога нема ништа, бар тако мислим сада, можда ме Тома и остали колико толико часни политичари разувере у наредном периоду, видећемо шта ће бити

tadic.jpg

ако евентуална истрага око покрадених избора донесе доказе да су и заиста били покрадени, и да је око тога постојао план, онда ће неки људи из Србије одговарати за то, а неминовно њихови искази око организатора и планера таквих радњи нас одвести на запад и моћнике са запада.
тако да од тога нема ништа, бар тако мислим сада, можда ме Тома и остали колико толико часни политичари разувере у наредном периоду, видећемо шта ће бити

izbori parlamentarni su 100% POKRADENI

LDP bre nigde nije presao cenzus na opstinskim izborima a satro presli cenzus na parlamentarnim niko ne zna kako?!?!

RIK I dan danas krije rezultate izbora po opstinama!

Sve to morace da se rasvetli i najbolje resenje je organizovanje novih parlamentarnih izbora.

Aco cestitam a i ti treba da znas da bez glasova nas radikala nikada ne bi ste dobili Tadica.

Nasi glasovi su presudili....

Nadam se samo da cete opravdati poverenje i dacete voditi prosrpsku politiku uz sto vecu saradnju i vezivanje uz Rusiju i da necete ispunjavati naloge i diktate sa zapada kao sto je to radio Tadic.

Aco cestitam a i ti treba da znas da bez glasova nas radikala nikada ne bi ste dobili Tadica.

Nadam se samo da cete opravdati poverenje i dacete voditi prosrpsku politiku uz sto vecu saradnju i vezivanje uz Rusiju i da necete ispunjavati naloge i diktate sa zapada kao sto je to radio Tadic.

И без гласова ДСС-а ........ јер је Коштуница потписао Споразум са СНС.......чак сам и ја због тога гласао за Николића.

Znam! I socijalista i DSS-a!
Svi ljud koji su želeli da skloen Tadića su izašli i glasali za Nikolića!

Ja čestitam svim ljudima u Srbiji koji su odbacili partijska naredjanja i izašlid a glasaju po svojoj savesti!

Setite se sada, kako sam pre apr godina, od osnivanja SNS predvidjao- Da je SNS stvorena iz istog razloga kao i partija predsednika Janukoviča u Ukrajini, koji je od čvrstog pro-Ruskog stava kada je uveg gubio za 2-3% glasova, počeo da priča o Evropskoj Uniji uzdobru saradnju sa Rusijom, i dobio predsedničke izbore?
Setite se kada sam govorio da je to isto uradnio Nikolić i da će sa pričom o Eu da dobije samo 1-2 % na izborima, sasvim dovoljnod a pobedi tadića?
Da li se sećate kada sam govorio kakva je strategija Naprednjaka i da će Tadić kao budala da krene na izbore i da će Nikolić samo zahvaljujući priči o EU da uspe da uzme 1-2% glasova na odsudnim izborima i takod a pobedi Tadića?

Nisam samo ja ovo pričao, dosta nas je na ovom forumu. Slobodno nam čestitajte za predvidjanje :D

Pre svega čestitam još jednom udarnoj pesnici naprednjaka, ako je neko zaslužio onda si to ti!

Ukazujem ti donjim citatom, da su još neki pomogli da se vaša pobeda ostvari. ;)

http://forum.krstarica.com/showthread.php/554591-Izlaznost-23-do-14-časova?p=21701607#post21701607

Sad treba da se pokažete, a znate i sami kako će vam biti. Malo me zbunjuje tvoj post u kojem ti sada kažeš da ste u stvari prevarili biračko telo? :eek:

Neće biti dobro, ako se predsednkiovanje započne prevarom, I videćemo da li će SNS formirati Vladu sa ili bez DS. :bye:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back