- Poruka
- 51.779
Iz Niša? Pa je l' nije iz Albanije ili Kosova? Onaj program za srpske neženje je bio...![]()
Pusti ga!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz Niša? Pa je l' nije iz Albanije ili Kosova? Onaj program za srpske neženje je bio...![]()
Pusti ga!Kaže se ******... 'Es i ti završio neki faks kao Toma?![]()

Realno to se i desilo. Gaf sa cestitkom, diplomatskim jezikom je upozorenje. Tadic nije juce bio ljut sto je izgubio, vec je bio unezveren jer je morao da pusti predsednicko mesto po naredjenju iz EU. Realno stekli su jos jednu polugu za pritiskanje, jer uvek Tomu mogu da povezu sa prosloscu i da sav puter koji ima iznesu na videlo. Kao sa diplomom koji je bezazlen. Jer kupovina diploma u Srbiji je normalna pojava. Od istrage za izbornu kradju nece biti nista. Potrudice se da sve to padne u zaborav.
ако евентуална истрага око покрадених избора донесе доказе да су и заиста били покрадени, и да је око тога постојао план, онда ће неки људи из Србије одговарати за то, а неминовно њихови искази око организатора и планера таквих радњи нас одвести на запад и моћнике са запада.
тако да од тога нема ништа, бар тако мислим сада, можда ме Тома и остали колико толико часни политичари разувере у наредном периоду, видећемо шта ће бити
Nemoj da ga zezate, zaista se i tako kaze (ovde juzno), 'ajde da se ne pravimo "englezi".

Јесу напредњаци признали резултате првог круга избора?
nisu. toma je obecao da ce rasvetliti izbornu kradju i organizovati nove izbore.
tacnije i dalje tvrdi da su izbori poKRADJENI

Aco cestitam a i ti treba da znas da bez glasova nas radikala nikada ne bi ste dobili Tadica.
Nasi glasovi su presudili....
Nadam se samo da cete opravdati poverenje i dacete voditi prosrpsku politiku uz sto vecu saradnju i vezivanje uz Rusiju i da necete ispunjavati naloge i diktate sa zapada kao sto je to radio Tadic.
Blago drzavi koja ima ovako INTELIGENTNU facu za predsednika:
![]()
Aco cestitam a i ti treba da znas da bez glasova nas radikala nikada ne bi ste dobili Tadica.
Nasi glasovi su presudili....
Nadam se samo da cete opravdati poverenje i dacete voditi prosrpsku politiku uz sto vecu saradnju i vezivanje uz Rusiju i da necete ispunjavati naloge i diktate sa zapada kao sto je to radio Tadic.
Setite se sada, kako sam pre apr godina, od osnivanja SNS predvidjao- Da je SNS stvorena iz istog razloga kao i partija predsednika Janukoviča u Ukrajini, koji je od čvrstog pro-Ruskog stava kada je uveg gubio za 2-3% glasova, počeo da priča o Evropskoj Uniji uzdobru saradnju sa Rusijom, i dobio predsedničke izbore?
Setite se kada sam govorio da je to isto uradnio Nikolić i da će sa pričom o Eu da dobije samo 1-2 % na izborima, sasvim dovoljnod a pobedi tadića?
Da li se sećate kada sam govorio kakva je strategija Naprednjaka i da će Tadić kao budala da krene na izbore i da će Nikolić samo zahvaljujući priči o EU da uspe da uzme 1-2% glasova na odsudnim izborima i takod a pobedi Tadića?
Nisam samo ja ovo pričao, dosta nas je na ovom forumu. Slobodno nam čestitajte za predvidjanje![]()

A ja sam pricao da ce Tomi da POKLONE IZBORE, kada se onako PREKO NOCI odlucio da ucestvije u drugom krugu, iako je to samo dan ranije kategoricno pobijao!
I meni da cestitate!
И без гласова ДСС-а ........ јер је Коштуница потписао Споразум са СНС.......чак сам и ја због тога гласао за Николића.
NOJKEEE TADICEVCU STARIII
puko si ko baas
Postade Toma Diploma preCednik a tvoj Tadic ispusi najveci tompus koji je mogao da popusi ikada![]()