Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
laze muftija. za tomu su glasali samo srbi iz pazara , a muftijin politicki uticaj ej tu najjaci u ostalim gradovima gde zive bosnjaci je slab

a u pazaru, nikolic dobio 6000 glasova tj glasove svih srba koji tamo zive, da su ga glasali muftijini imao bi minimum 20.000

muftija samo pokusava da dobije komad vlasti za sebe na foru i nista vise.

"Nikolić: Zukorlić će mi doneti pobedu
Meni je dovoljno to što Muamer Zukorlić neće podržati Borisa Tadića. Jer, taj broj glasova otprilike je bio ona razlika koju je Tadić imao u odnosu na mene - rekao je lider SNS Tomislav Nikolić u intervjuu sarajevskom Dnevnom avazu."
http://www.trojka.rs/vesti/27237-nikolic-zukorlic-ce-mi-doneti-pobedu.html

"Nikolić: Zukorlić će mi doneti pobedu
Meni je dovoljno to što Muamer Zukorlić neće podržati Borisa Tadića. Jer, taj broj glasova otprilike je bio ona razlika koju je Tadić imao u odnosu na mene - rekao je lider SNS Tomislav Nikolić u intervjuu sarajevskom Dnevnom avazu."
http://www.trojka.rs/vesti/27237-nikolic-zukorlic-ce-mi-doneti-pobedu.html
Зукорлић је био неутралан, није подржао никога. Турци, заобиђите тему. Овде Срби славе.

Коштуничина подршка и његово понашање у другом кругу нам је јако помогло.
Хвала Коштунице и хвала твојим активистима ДСС-а који су нам такође помагали у другом кругу !

nikolic-kostunica.jpg

Јаки су ти тај посао, некретнина и уштеђевина ако опстају само због Бориса Тадића.

Борис Тадић - гарантоp ваших уштеђевина!
Ne zavisi od Tadića kao ličnosti, nego zavisi od toga da li se zemlja pretvara u Austriju, ili u Burundi.

Danas smo napravili odlučan zaokret prema ovom drugom.

Trebalo bi razmisliti o paničnom dizanju para iz banki

и поред тога што су жутаћи у великој мери покрали изборе 6 маја, и тиме обезбедили на непоштен начин велики број посланичких мандата, највише их је страх ћорке, ћорке коју су заслужили безброј пута у задњих 14-15 год.
надам се да је победа Николића потпуни заокрет у менталном склопу код обичног србског гласача, а и овај други круг председничких избора је доказ да су главни избори 6 маја покрадени на најперфиднији и најбруталнији начин.

и поред тога што су жутаћи у великој мери покрали изборе 6 маја, и тиме обезбедили на непоштен начин велики број посланичких мандата, највише их је страх ћорке, ћорке коју су заслужили безброј пута у задњих 14-15 год.
надам се да је победа Николића потпуни заокрет у менталном склопу код обичног србског гласача, а и овај други круг председничких избора је доказ да су главни избори 6 маја покрадени на најперфиднији и најбруталнији начин.

Za mene su dokaz da se mi nista ne pitamo. Ovo je cista namestaljka od strane zapada. Savetujem da ne likujete. Sacekati i uveriti se.

Za mene su dokaz da se mi nista ne pitamo. Ovo je cista namestaljka od strane zapada. Savetujem da ne likujete. Sacekati i uveriti se.

Све је могуће, па чак и да је нека невидљива рука направила малу интервенцију да би се стишао гнев народа који су покренули Двери а касније и СНС и ДСС. Сада све зависи од обећања Николића да ће се испитати изборно гласање из првог круга. Ако се сада Николић направи луд и почне да се понаша као да ништа није било 6 маја, онда дефинитивно ће србски народ по други пут за 2 недеље бити намагарчен до даске.

Све до данас је било неке наде, а сада је сахрањена трајно.

Наиме, овим је успостављен преседан да 17 година након свргавања, ове особе могу да се врате на власт (2000-2017).

То значи да чак и кад би Николић био искорењен 2017, опет нема гаранција да се слични неће вратити 2034.

Значи, говоримо о дугорочној заустављености у развоју. Морам да кажем да ми је стварно жао. :neutral:

Zaboravljaš da je tvoj Tadić vaskrsnuo one koji su harali kroz cele 90-te.

Ovakvim ishodom Srbija je dobila na par polja. Pod jedan cist i posten izborni proces gde je mozda po prvi put u istoriji Srbije Predsednik izabran voljom glasaca. Znaci demokratija u akciji. Pod dva porazeni kandidat je prihvatio rezultate i cestitao pobedniku, cime je potvrdio posten izborni proces. Premda licno ne smatram da je izbor Tome Nikolica dobar ishod za Srbiju cestitam mu na pobedi i zelim da posle 5 godina njegovog mandata Srbija bude progresivna i napredna evropska drzava.

Poslednja izmena:
Ovakvim ishodom Srbija je dobila na par polja. Pod jedan cist i posten izborni proces gde je mozda po prvi put u istoriji Srbije Predsednik izabran voljom glasaca. Znaci demokratija u akciji. Pod dva porazeni kandidat je prihvatio rezultate i cestitao pobedniku, cime je potvrdio posten izborni proces. Premda licno ne smatram da je izbor Tome Nikolica dobar ishod zaSrbiju cestitam mu na pobedi i zelim da posle 5 godina njegovog mandata Srbija bude progresivna i napredna evropska drzava.
nadam se..mada nisam veliki optimista...da mu cestitam necu

Ovakvim ishodom Srbija je dobila na par polja. Pod jedan cist i posten izborni proces gde je mozda po prvi put u istoriji Srbije Predsednik izabran voljom glasaca. Znaci demokratija u akciji. Pod dva porazeni kandidat je prihvatio rezultate i cestitao pobedniku, cime je potvrdio posten izborni proces. Premda licno ne smatram da je izbor Tome Nikolica dobar ishod zaSrbiju cestitam mu na pobedi i zelim da posle 5 godina njegovog mandata Srbija bude progresivna i napredna evropska drzava.

dok god se u Srbiji bedno živi glasaće se protiv nekog, a ne za nekog

velika većina je upravo začepila nos i glasala za ToNi-ja samo da BoTi vidi leđa

dok god se u Srbiji bedno živi glasaće se protiv nekog, a ne za nekog

velika većina je upravo začepila nos i glasala za ToNi-ja samo da BoTi vidi leđa

Verovatno da si u pravu ali se cudim gde su bili uspesni i posteni privrednici, istaknuti intelektualci, profesori Univerziteta, nezavisni strucni kandidati da daju glasackom telu veci izbor i vise opcija?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back