Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јел си ти овај што дува у кларинет?

245366_sns-slavlje-leskovac-milica-ivanovic_f.jpg

Slavlje na ulicama Leskovca

Jesam. Ma kako li si samo pogodio?

Сећам се када су 88. пали аутономаши и када је портпарол ЦК СК Војводине Томислав Марчинко експресно продао стан у НС-у, здимио у ЗГ и тамо се руководству ЦК СК Хрватске изјадао: Учинио сам све што сам могао, али...
Баш ме интересује судбина разних Вејвода и осталих кроата у врху Српске власти!

19540455234eac38a85ba39244163611_640x427.jpg

Dobri posteni gospodin Kostunica. Cesto smo ga ismevali i omalozavali a on ostao postojan kao stena.Mozda nije moderan i fensi ali je pravi covek.

мислиш и оно кад је обећа Томи подршку за председника скупштине па га после испалио?или кад га није подржао на прошлим председничким изборима?....климава ми нешто та мерила за човека...

U svakom slucaju Kostunica se pokazao kao najmudriji politicar.
Nisam mogao da verujem kada sam cuo da je podrzao Nikolica;cudio sam se otkud inace veoma oprezni Voja podrzava coveka koji ce,sasvim izvesno,izgubiti izbore.
Na kraju,Kostunica je jos jedan dobitnik ovih izbora(iz senke).

Тачно је да је Тадић дојадио, дозлогрдило људима да гледају како је сву власт узурпирао, како крши устав а не трепне, и глуми нам великог демократу
Кап која је прелила чашу је - изборна кампања дс-а
Онолико јавно подаништво електронских и штампаних медија, онолико подаништво новинара-водитеља, аналитичара, социолога, кога све не
А кампања - удри на Николића ... као да је он био власт у ове 4 године а они опозиција. Ометање и искључивање радио Фокуса и тв Свет + инфо ...
Човеку се смучи од онолике не-демократије. Толико су претерали да је морао да их удари контра-ефекат

Slažem se u potpunosti sa tobom. Izgleda da je Sbima dozlogrdilo da im implariraju matrice i sredstva za brzo pranje mozga.
Jedino što mi "smeta" u tvom izlaganju su prostoproširene rečenice....nije to forma izlaganja na ovom forumu.

мислиш и оно кад је обећа Томи подршку за председника скупштине па га после испалио?или кад га није подржао на прошлим председничким изборима?....климава ми нешто та мерила за човека...

Bolje sto je tako ipak su to bili radikali a tu se samo jedan pitao. Ovde Toma drzi banku.

Тачно је да је Тадић дојадио, дозлогрдило људима да гледају како је сву власт узурпирао, како крши устав а не трепне, и глуми нам великог демократу
Кап која је прелила чашу је - изборна кампања дс-а
Онолико јавно подаништво електронских и штампаних медија, онолико подаништво новинара-водитеља, аналитичара, социолога, кога све не
А кампања - удри на Николића ... као да је он био власт у ове 4 године а они опозиција. Ометање и искључивање радио Фокуса и тв Свет + инфо ...
Човеку се смучи од онолике не-демократије. Толико су претерали да је морао да их удари контра-ефекат

Slažem se u potpunosti sa tobom. Izgleda da je Sbima dozlogrdilo da im implatiraju matrice i sredstva za brzo pranje mozga.
Jedino što mi "smeta" u tvom izlaganju su prostoproširene rečenice....nije to forma izlaganja na ovom forumu.

U svakom slucaju Kostunica se pokazao kao najmudriji politicar.
Nisam mogao da verujem kada sam cuo da je podrzao Nikolica;cudio sam se otkud inace veoma oprezni Voja podrzava coveka koji ce,sasvim izvesno,izgubiti izbore.
Na kraju,Kostunica je jos jedan dobitnik ovih izbora(iz senke).

Cilj sporazuma Voje i Tome je da se udruze da ne bi zuti mogli da promene ustav tj. da izbace Kosovo iz ustava , to je bila osnovna zamisao Kostunice. Za promenu ustava potrebna je dvo trecinska vecina u parlamentu koju zuti nemaju nazalost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back