- Poruka
- 62.443
Јел си ти овај што дува у кларинет?
![]()
Slavlje na ulicama Leskovca
Jesam. Ma kako li si samo pogodio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел си ти овај што дува у кларинет?
![]()
Slavlje na ulicama Leskovca
Сећам се када су 88. пали аутономаши и када је портпарол ЦК СК Војводине Томислав Марчинко експресно продао стан у НС-у, здимио у ЗГ и тамо се руководству ЦК СК Хрватске изјадао: Учинио сам све што сам могао, али...
Баш ме интересује судбина разних Вејвода и осталих кроата у врху Српске власти!
Jesam. Ma kako li si samo pogodio?
nisam od njih ja sam sa Cetinja
Ništa od navedenog...Ako imate neki stan, njegova vrednost će pasti.
Ako imate neku platu, ona će se smanjiti.
Ako izdajete neku nekretninu, dobijaćete manje.
Ako ste uštedeli u banci - te devize su sada na riziku.
Dobri posteni gospodin Kostunica. Cesto smo ga ismevali i omalozavali a on ostao postojan kao stena.Mozda nije moderan i fensi ali je pravi covek.
ДОС-овац. Пион Запада подржао марионету Запада.
tominoj pobedi najviše je doprineo bota
Optimizam u PM.
Dobili grobara za predsjednika .
Steta sto Sterija nije ziv !
Тачно је да је Тадић дојадио, дозлогрдило људима да гледају како је сву власт узурпирао, како крши устав а не трепне, и глуми нам великог демократу
Кап која је прелила чашу је - изборна кампања дс-а
Онолико јавно подаништво електронских и штампаних медија, онолико подаништво новинара-водитеља, аналитичара, социолога, кога све не
А кампања - удри на Николића ... као да је он био власт у ове 4 године а они опозиција. Ометање и искључивање радио Фокуса и тв Свет + инфо ...
Човеку се смучи од онолике не-демократије. Толико су претерали да је морао да их удари контра-ефекат
Dobri posteni gospodin Kostunica. Cesto smo ga ismevali i omalozavali a on ostao postojan kao stena.Mozda nije moderan i fensi ali je pravi covek.

To apsolutno nema nikakve veze sa Kostunicom, jer su ljudi glasali za Tomu, a ne DSS kao stranka.
мислиш и оно кад је обећа Томи подршку за председника скупштине па га после испалио?или кад га није подржао на прошлим председничким изборима?....климава ми нешто та мерила за човека...

Одкуд ти као неолиберал да будеш за Томислава?

Тачно је да је Тадић дојадио, дозлогрдило људима да гледају како је сву власт узурпирао, како крши устав а не трепне, и глуми нам великог демократу
Кап која је прелила чашу је - изборна кампања дс-а
Онолико јавно подаништво електронских и штампаних медија, онолико подаништво новинара-водитеља, аналитичара, социолога, кога све не
А кампања - удри на Николића ... као да је он био власт у ове 4 године а они опозиција. Ометање и искључивање радио Фокуса и тв Свет + инфо ...
Човеку се смучи од онолике не-демократије. Толико су претерали да је морао да их удари контра-ефекат
U svakom slucaju Kostunica se pokazao kao najmudriji politicar.
Nisam mogao da verujem kada sam cuo da je podrzao Nikolica;cudio sam se otkud inace veoma oprezni Voja podrzava coveka koji ce,sasvim izvesno,izgubiti izbore.
Na kraju,Kostunica je jos jedan dobitnik ovih izbora(iz senke).