Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da i to kupljene.
Nije, sada ćeš da imaš ekonomski slom zbog nesigurnosti koja je upravo unesena u sistem.
Devizna štednja više nije sigurna
Dinari će od ponedeljka početi da budu obezvređeni. Znači rast cena i pad zarada
Cestitali su "greskom"...

Ono sto je vazno je to da za predsednika imamo nacionalno odgovornog politicara koji ce pokusati nesto da uradi za Srbiju.

I VIŠE JE NEGO JASNO da me svi ovde shvataju NEOZBILJNO pa čak i sa DOBROM dozom sprdnje.kami nisi u pravu
ko god bude vlast, morace da se dele otkazi.
pogledaj moju temu o 5 milijardi koje dospevaju ove godine srbiji da plati za kredite.
to ne moze bez smanjenja plata i otkaza budzetlijama.
jer ko god da je vlast, nije hudini oni te milijarde ne mogu da odstampaju
Lapsus. Hteo je da kaže u EU. Dobro...nije mala stvar postati predsednik, a još da ni sam nisi verovao da će se to zaista desiti. Moramo mu oprostiti zbunjenost večeras.
Pa ja sam vise protiv Tadica zbog toga sto nista nije radio povodom korupcije, investicija, drzavne uprave.Pa onda je on veći Tadić od Tadića...:hahaah1:
Jelena Karleuša:
"Sta rade ovi seljaci i dziberi po ulicama Beograda? Slave? E, aj palite u vasu vukojebinu, sa sve tom koskom u nosu i prazilukom u dupetu."
![]()

Dobro su čuvali
ili
nije hteo?
Daj da zapalimo Skupštinu, nek ide život![]()

Daj da zapalimo Skupštinu, nek ide život![]()

sad se žuti ponose Karleušom, priceless
baš zato mi je drago što je Tadić izgubio, sad će da izgmižu sva prava lica DS-a![]()
Lapsus. Hteo je da kaže u EU. Dobro...nije mala stvar postati predsednik, a još da ni sam nisi verovao da će se to zaista desiti. Moramo mu oprostiti zbunjenost večeras.

Svima u svetu je bilo jasno da su izbori u Srbiji pokradeni.
Nikolicu je najbolje da se drzi Kostunice, jer od njega ne samo sto moze puno da nauci o politici, vec moze da nauci i to kako da balansira.