Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cestitali su "greskom"...

eu-cestitala-nikolicu-pobjedi.jpg

:per:

Ono sto je vazno je to da za predsednika imamo nacionalno odgovornog politicara koji ce pokusati nesto da uradi za Srbiju.

Сад је стварно победио! Шта ће сад да ради?!

2405_2.jpg

:klap:

kami nisi u pravu

ko god bude vlast, morace da se dele otkazi.

pogledaj moju temu o 5 milijardi koje dospevaju ove godine srbiji da plati za kredite.

to ne moze bez smanjenja plata i otkaza budzetlijama.

jer ko god da je vlast, nije hudini oni te milijarde ne mogu da odstampaju
I VIŠE JE NEGO JASNO da me svi ovde shvataju NEOZBILJNO pa čak i sa DOBROM dozom sprdnje.
Jer da NIJE TAKO, TI ne bi ovde govorio ovako kako govoriš ovde.

Evo ti linka na kome SVE detaljno piše i pojašnjeno je i argumentovano.
https://www.facebook.com/notes/nepa...i-efikasnije-drustvo-u-srbiji/137775739611186

https://www.facebook.com/groups/nepartijskisistemusrbiji/doc/396814913677347/

Dakle , OTPUŠTANJA, NE!!!!, RACIONALIZACIJA, DA!!!.

Skupština 1-1
Ugradnja pokrajinske u državnu skupštinu
TOTALNA RACIONALIZACIJA JAVNOG SEKTORA
Pitaš se kako?.
Prosto.
DOBRO pročešljati KOMPLETAN javni sektor u Srbiji i SVA lokalna preduzeća.
Sve one koji imaju višestruke funkcije i radna mesta, SMENITI sa SVIH funkcija osim one koja se poklapa sa njihovim kvalifikacijama.
SVIMA onima koji imaju plate veće od 100 hiljada dinara, višak od 100 hiljada pa na gore, podeliti na više plata od 30 ili 50 hiljada dinara i uposliti NA DEFICITARNIM MESTIMA PRVO ONE RADNIK koji su do sada radili na SUFICITARNIM mestima ili mestima koje ne samo da su suficitarna već su IZMIŠLJENA i NE POSTOJE u registru zanimanja.
Ako je moguće ili potrebno, uposliti i NOVE radnike sa biroa.

NIJE BITNO TOLIKO koliki će profit biti u JAVNIM PREDUZEĆIMA, NAJBITNIJE JE da ista imaju 1 DINAR viška, KADA SE SVEDU RAČUNI NA KRAJU SVAKE GODINE.
Bolje je UPOSLITI VELIKI BROJ RADNIKA a da profit bude 1din., nego OTPUSTITI HILJADAE NJIH d abi profit bio 1 milion ili 10 milina evra.
100 miliona je za srpske uslove nerealan i nemoguć profit.

Pa onda je on veći Tadić od Tadića...:hahaah1:
Pa ja sam vise protiv Tadica zbog toga sto nista nije radio povodom korupcije, investicija, drzavne uprave.
Ono jeste, uvek cu navijati pre za Rusiju i integracije Srbije sa Rusijom, ali za to je potrebno jos mnogo vode da prodje ispod Savskog mosta.
Sada EU jeste pravi izbor, ali tamo ne treba zuriti, vec raditi u korist Srbije.
I sama EU vise ne zeli Tadica i njegovu ekipu na vlasti upravo zbog zaduzivanja, ali ovo je samo moje misljenje.
Toma nece napraviti neko njesra svidjao se on nekome ili ne.

Najbolji politicar je Dodik, a i on je za EU, a ja mislim ili se bar nadam da bi Toma mogao da bude novi Dodik i zbog toga sam i glasao za njega.

Svima u svetu je bilo jasno da su izbori u Srbiji pokradeni.
Nikolicu je najbolje da se drzi Kostunice, jer od njega ne samo sto moze puno da nauci o politici, vec moze da nauci i to kako da balansira.

Tesko nama sa svima njima. Od Kostunice nema sta da nauci, osim da uvek bude neobavesten. DSS je svojom podrskom u stvari pokazao licemerstvo. Zalaze se za neutralnost, a sa druge strane podrzao je proevropsku partiju. Stvorenu od strane Amera i EU.

Boris Tadić je izjavio:"Vidimo se u nekom novom filmu."
Definitivno se na prvoj konferenciji za štampu posle izbora umesto Borisa
Tadića pojavio njegov dvojnik Džordž Kluni. Logično bi bilo da Tadić kaže:
"Vidimo se na nekim novim izborima", ali Klunija je povuklo to što snima
filmove.
A gde je sada Boris Tadić, dok se jadni Kluni blamira.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back