Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.455
Шта ће сада сирома'? Нема стан, нема уштеђевину, само има три метара књига за регал...![]()
Praviće opet lutkice.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта ће сада сирома'? Нема стан, нема уштеђевину, само има три метара књига за регал...![]()

rezija sa zapada...
Opet kazem, zahvalite se Kostunici i DSS-ovcima, jer mi smo svi izasli - svi do jednog.

Opet kazem, zahvalite se Kostunici i DSS-ovcima, jer mi smo svi izasli - svi do jednog.
Upravo je izjavio da sigurno neće biti premijer.

ima veze. neoliberale tj vlasnike multinacionalnih korporacija ne intersuje da nam urede zemlju. njih samo interesuje da ovde mogu da prodaju svoje proizvode BEZ CARINA tj bez ogranicenja.
sve ostalo im nije bitno.
zato mi i ostale banana drzave imamo ovaj najsuroviji neoliberalni koncept kombinacije , liberalizovane trgovine, korupcije, unistene privrede i industrije.
Koleginice, budimo dostojanstveni u porazuTihi je zvezda ovog foruma, on će uvek naći temu za svoja pisanija.Krstarica je samo njegov blog
Još jednom čestitam svim kolegama forumašima koji su protiv Žutog Faraona, koji su ovde otvarali teme, polemisali, na veoma fin i kulturan načinotvoreno pokazivali za koga su i protiv koga su, uostalom oni su ovde i većina, tako da večeras Vi slavite
![]()

Dobro su čuvali
ili
nije hteo?
.. ima bota da se udene za premijera .. garant ..
.. a toma će se samoubije glađu i stiroporom .. kad shvati šta ga je snašlo ..![]()
Pokušava da izvrši samoubistvo.Sada je shvatio šta srpski narod misli o njemu, a šta o onome koga najviše mrzi.
Kako ti kao Radikal čitaš B92?
Nije li to američki latinični sajt?

sto onda drzis Mladica na avataru ako vec tako delis Srbe?
A GDE ĆE SADA BORIS DA STANUJE ?![]()
![]()

Tacno tako,a vrlo brzo ce i narod to shvatiti,ali gubi se vreme!
.. ima bota da se udene za premijera .. garant ..
.. a toma će se samoubije glađu i stiroporom .. kad shvati šta ga je snašlo ..![]()
Dobro su čuvali
ili
nije hteo?

da se setite šta znači reč demokratija. Lupusu glas pukao kad je čestitao Nikoliću.