Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne lupetaj, glavna pisanija su ti uvek upravo bila da ce u Srbiji teci med i mleko samo Tadic da ode, znaci dda si klasicni serator
sad cemo da vidimo taj prosperitet, odlicne plate i neuzaustavljiv razvoj Srbije.

Koleginice, budimo dostojanstveni u porazu :heart: Tihi je zvezda ovog foruma, on će uvek naći temu za svoja pisanija.Krstarica je samo njegov blog :lol:

Još jednom čestitam svim kolegama forumašima koji su protiv Žutog Faraona, koji su ovde otvarali teme, polemisali, na veoma fin i kulturan način :mrgreen: otvoreno pokazivali za koga su i protiv koga su, uostalom oni su ovde i većina, tako da večeras Vi slavite :ok:

Напредњаци ево ја као радикал и жестоки ваш противник желим прво да вам честитам на победи, Храбро сте се борили свашта сте преживели и ЧЕСТИТАМ ВАМ НА ПОБЕДИ! :super:

А српском народу кажем лаку ноћ за сва времена! Зашто? Па видећете.

http://www.b92.net/

Srbija sa neoliberalnim ekonomskim konceptom ima veze otprilike kao i ti i ja sa baletom.

ima veze. neoliberale tj vlasnike multinacionalnih korporacija ne intersuje da nam urede zemlju. njih samo interesuje da ovde mogu da prodaju svoje proizvode BEZ CARINA tj bez ogranicenja.

sve ostalo im nije bitno.

zato mi i ostale banana drzave imamo ovaj najsuroviji neoliberalni koncept kombinacije , liberalizovane trgovine, korupcije, unistene privrede i industrije.

Шта ће сада сирома'? Нема стан, нема уштеђевину, само има три метара књига за регал...:D

Kakva krvoločna zluradost, ne mogu da verujem ? :eek:

'ajde da dolazi sa adrese požudne svimanudeće seoske učiteljice il' nekog sličnog ali od nekog ko se ovde predstavlja visokim intelektualcem i pametnim čovekom...nije valjda da je već krenuo uticaj mustafe musavog na članstvo i pristalice :sad2:

Напредњаци ево ја као радикал и жестоки ваш противник желим прво да вам честитам на победи, Храбро сте се борили свашта сте преживели и ЧЕСТИТАМ ВАМ НА ПОБЕДИ! :super:

А српском народу кажем лаку ноћ за сва времена! Зашто? Па видећете.

http://www.b92.net/
Kako ti kao Radikal čitaš B92? :think:
Nije li to američki latinični sajt?

Nije samo ona ( uzgred , nemam pojma o kojoj pišeš) , svako sa iole mozga je trenutno zgranut ;)

Kome je mustafa sa sve svojom seljanom iz okruženja , sutrašnjim ruralno nepismenim šalterušama, opštinušama i sponzorušama oba pola iole relevantan i prihvatljiv i kao pojava na mestu prvog čoveka zemlje koja mu je matična , treba dobro da se zamisli ...uopšte se ne zezam.:)

p.s. Za mene je lako , ja sam sebe obezbedila i na drugoj strani/adresi ali šta će ti mučenici koji od ove polupismene kreature išta očekuju sutra kada vide kakvo zlo će da vegetira na odgovornom mestu i surovo sprovodi želje i pozdrave stranih nalogodavaca koji znamo kol'ko nas gotive ...mada , možda vam tako i treba , m ? :think:

Само да смо жутог скинули...:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back