Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Има и ТУЖНИХ ! Ено она РТС водитљка која је "обрадила" све МОСАД-ове Ћуне на балкану, веома је ТУЖНА!

Nije samo ona ( uzgred , nemam pojma o kojoj pišeš) , svako sa iole mozga je trenutno zgranut ;)

Kome je mustafa sa sve svojom seljanom iz okruženja , sutrašnjim ruralno nepismenim šalterušama, opštinušama i sponzorušama oba pola iole relevantan i prihvatljiv i kao pojava na mestu prvog čoveka zemlje koja mu je matična , treba dobro da se zamisli ...uopšte se ne zezam.:)

p.s. Za mene je lako , ja sam sebe obezbedila i na drugoj strani/adresi ali šta će ti mučenici koji od ove polupismene kreature išta očekuju sutra kada vide kakvo zlo će da vegetira na odgovornom mestu i surovo sprovodi želje i pozdrave stranih nalogodavaca koji znamo kol'ko nas gotive ...mada , možda vam tako i treba , m ? :think:

Pa naravno, mada je bilo informacija i pre par dana da je odlučeno da Nikolić bude predsednik, ja sam nešto bio sumnjičav na te informacije i bio ubeđen da će Tadić dobiti izbore, kad ono međutim.

Tadića su po svoj prilici otpisali, neće biti premijer u to sam ubeđen, ako pažljivije razmisliš i vratiš film šta se sve pričalo posle prvog kruga, mnoge stvari su jasnije.

To odlucili ovi iz CIA-e Lucky?:think:

A GDE ĆE SADA BORIS DA STANUJE ?
sad2.gif
crysmiley1.gif

On nema stan ...

A nema ni pare. :(

EVO OVDE :super:

zabela.png

Петар Стамболић, Иван Стамболић, Слободан Пенезић, Драгослав Марковић, Душан Чкребић, Мома Марковић, Александар Ранковић, Никола Љубичић, све Срби из Србије који су свели Србију на Београдски пашалук...
Честитам!
Paaaa, dobrim delom tacno, na zalost.
А шта Слоба није био Србин? Иди и умиј се хладном водом..
Valjda mislio poreklom.

ne samo to. bice bolje kad ode tadic . ali da bi dossao bolji zivot potrebno je da se raskine sa neoliberalnim ekonomskim konceptom i da se vodi politika ekonomskog intervencionizma.

a to nesto sumnjam da ce da se desi , sobzirom da nikolic propagira evropsku uniju sa cim se ja duboko ne slazem.

znaci nije idealno , ali je ipak bolje jer necu vise morati da gledam TADICEVU FACU HAHAHAHA :super:

Srbija sa neoliberalnim ekonomskim konceptom ima veze otprilike kao i ti i ja sa baletom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back