Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa nije dzaba EU cestitala tomi jos pre 3 sata...
Pa naravno, mada je bilo informacija i pre par dana da je odlučeno da Nikolić bude predsednik, ja sam nešto bio sumnjičav na te informacije i bio ubeđen da će Tadić dobiti izbore, kad ono međutim.

Tadića su po svoj prilici otpisali, neće biti premijer u to sam ubeđen, ako pažljivije razmisliš i vratiš film šta se sve pričalo posle prvog kruga, mnoge stvari su jasnije.

Kome to još nije jasno ?

Tomislav Nikolić je pobedio,jer je u narodu postojala
žarka želja da se zaustavi propadanje zemlje,
u koju je gurao Boris Tadić.
Nije Nikolić pobedio zahvaljujući svojim članovima i simpatizerima.
Pobedio je glasovima nezadovoljnika....
A,to je narod Srbije.
I nisu članovi SNS-a.

Za postizanje ovog cilja bila je neminovna pobeda Nikolića....

Kome ovo nije jasno taj je politički analfabeta !

Meni jeste, ali nešto je moralo da inicira to. ;)

ne lupetaj, glavna pisanija su ti uvek upravo bila da ce u Srbiji teci med i mleko samo Tadic da ode, znaci dda si klasicni serator
sad cemo da vidimo taj prosperitet, odlicne plate i neuzaustavljiv razvoj Srbije.

Ekonomsku politiku vodi Vlada ;)

Predsednik kontorlise Vojsku, a kad vec nece policija, morat ce Vojska da vas hapsi :mrgreen:

images

pa pazi 90% su u pravu.

ali sustina je u sledecem. ko oce da vozi auto od tacke a do b kupuje daciu logan

ko hoce da u voznji UZIVA kupuje ono sto mu to zadovoljstvo donosi

znaci merak nema cenu

a najteze se prodaju luksuzni automobili, vece kubikaze preko 10 godina starosti

to nece niko iz dva razloga

prvi je taj da je srbija zemlaj sirotinje i bede , pa imamo veci broj automobila u zemlji nego ljudi koji finansijski mogu da ih voze, znaci da registruju ta auta, menjaju gume, delove sipaju gorivo

to kod nas kosta najmanje 7 prosecnih plata u zemlji ako prelazis 20.000 km

drugi razlog je , sto ovi imucni bogatasi uvek voze luksuzna auta do maksimum 7 godina starosti a posle ih prodaju

tako da jeste vencanica. ali merak nema cenu :ok:

tako da ako je to koji zelis u kojem uzivas - kupuj

uhhhh brate mili...hebes ti to..necu...ajde pricacemo,ne znam ni sam:eek:

Neka ga, da malo odmori, preuzeo je suviše odgovornosti.

I tako se menja autokratska vlast, mirno, na izborima, bez kradja...
I ko kaže da srbija nije civilizovana zemlja.

Biračima svaka čast, gradjanima Srbije, posle ovakve propagande, posle neviđenje harange na Nikolića,
fronta svih elektronskih i štampanih medija, građani Srbije promeniše autokratu!!!

Pre svega, čestitam građanima Srbije i večeras sam ponosan što živim u Srbiji!

Za dalje ćemo vidimo ;).

Šta drugog reda , kada musavom seljačini iz blatnjave bajčetine narede gazde iz Brisela ima da ukine Srbe k'o da ih nije ni bilo , a ne neki redovi ...to mu i stoji u kupoprodajnom ugovoru još onomad kada se prodao :D

Čujem seljana već počela negde tamo preko mosta , Ovča, Borča itd...zapucaše mučenici , a ne znaju da će i tu bedu od poslova da pogube i ti tesari , prodavačice i domaćice , a decu ćete 'ranite korenjem al' zamalo , ni korenja više nema :sad2:

A sad ozbiljno :kad ti nepismeno i neusmeno zasedne na bilo koju vlast , hebali ste čvorka svi skupa...živi bili i videćete :super:

Nije valjda da ti je žao što nemamo više Tadića za diktatora?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back