Poaro

Godinu dana mi je nadimak bio Agatha, a avatar njena slika :) (sto li sam promenila nik)

Nema nista bolje nego sve prepustiti malim sivim celijama. Mislim da je bilo vise adaptacija Agatinih romana u kojima je glavni dasa Herkul Poaro (a mozda su u pitanju bili i filmovi). Kako god, jedna sjajna serija.

Citam prethodne strane, Artur Konan Dojl je imao nesto drugacijeg junaka nego Agata ali su oba bila podjednako dobra pa su zato i filmovi i serije ispali vrlo dobri.

Jako mi se dopada stan u kojem zivi Poaro. I ja bih ga sada tako namestila, bas je po mom ukusu. A serija je odlicna. Ne mogu da zamislim ko bi ga bolje odglumio.

Secam se da sam bio klinac kada se kod nas prvi put emitovao Poaro.I, bio sam fasciniran, dobra serija, dobri filmovi, Sacet je sjajan. Inace je zanimljivo da on uopste nije debeljuskast:stavlja posebna pomagala da bi tako izgledao, i lazne brkove(inace brkovi su genijalni).Agata Kristi drzi kriminal u malom prstu. Sada, kada televiziju ne gledam, ne gleda mi se cak ni Poaro.

Kod malog detektiva pravda nije slepa, on cesto pokusava da pomogne i opravda mnoge, ako im zlocini nisu veliki, ili je u pitanje neki klimavi nesrecni slucaj. Al sav je onako pasivan, pravi primer koliko izgled ume da prevari povrsnog posmatraca.

Da, gledala sam neke kopije, ali, kao i u sluchaju Sherlok Holmsa tj. Dzeremi Breta,
drugi glumac nije nishta prema ovome :D

Tako je :D

Sherlock-a sam zavolela zahvaljujući Bretu. :)

Agatu sam čitala još od osnovne škole i gledala sam nekoliko filmova. Seriju još uvek nisam.
Spremam se. Uskoro ću dobiti ceo serijal. Smara me da gledam TV :lol:

Back