Poaro

Da,jako je dobra serija.Hvala Bogu,ima nas jos :D Inace,obozavam dela Agate kristi,smatram da je genijalna,romani su joj divni jer ne umaraju,opustaju.Sto se tice Serloka,to je isto kao cuveno pitanje: Da li ljudi koji vole Zvezdane Staze ne mogu da vole Zvezdane Ratove.Naravno da moze da se voli i jedno i drugo.A sta mislite o Dejvidu Suchetu,koji tumaci Poaroov lik?Nikada nisam video da neko tumaci svoju ulogu tako realno,uverljivo,sa puno zara..Naravno,tu je Petar Justinov,koji je za lik Poaroa dobio oskara,ali to je bilo davno.A serija sa Suchetom je snimana relativno skoro.Zatim,jeste li primetili da je radnja serije uglavnom zasnovana na Agatinoj knjizi: Poaroovi rani slucajevi?Najveci deo prica je upravo iz te knjige,a jedan manji deo iz Misterije Bozicnjeg pudinga.
Pozdrav!!!!

Ja sam obozavao seriju pre mnogo godina kad se davala na 3K(ko se seca).Super je lik i cak sam pogledao neke epizode skoro na BK ponovo.Ali najveci smor,vidim na pinku najavu za film "Ubistvo u Orijent Ekspresu" i nalozim se.Sednem ispred TV-a kad ono neki novi Poaro resava slucaj uz pomoc lap-topa povezanog na satelitski net!!!!???Sta da vam kazem...

PRCKO:
Ja sam obozavao seriju pre mnogo godina kad se davala na 3K(ko se seca).Super je lik i cak sam pogledao neke epizode skoro na BK ponovo.Ali najveci smor,vidim na pinku najavu za film "Ubistvo u Orijent Ekspresu" i nalozim se.Sednem ispred TV-a kad ono neki novi Poaro resava slucaj uz pomoc lap-topa povezanog na satelitski net!!!!???Sta da vam kazem...

E, i ja sam pocela to da gledam. I nisam izdrzala duze od pet minuta. :roll:

Da,mora se priznati da je taj film na Pinku bio jadan.Prvo,onaj Poaro,ogroman i neubedljiv,zatim odsustvo malih sivih celija,i na kraju......internet,ha.I tacno,pa u tom filmu bi im bilo lako da ubiju i Poaro,a ne da dozvole da ih muci.U knjizi je uz njega bar bio stari prijatelj Buk.Zaista,film je jadan.A jeste li gledali Smrt na Nilu,samo sto Poaroa glumi Dejvid Suchet(isti onaj iz serije).Takodje,koja vam je omiljena epizoda serija(ako se secate) i koji film?
POZDRAV!!!!!!!!!

Na Pinku je pre nekih godinu dana bio film "Ubistvo u Orijent Ekspresu",samo sto je radnja umesto u 1930neku smestena u 2000neku.Iako je ovako mozda zvuci privlacno,zapravo nije,jer je kvalitet glume i preradjene price bio na jako niskom nivou.

Ubistva po abecedi,jako dobar film,mnogo mi se svideo.I odstupanja u odnosu na knjigu su minimalna.Poaro genije kao i uvek.Hejstings pomalo smeten kao i uvek.Inspektor Dzep(iako se ne pojavljuje u knjizi) u svom elementu kao i uvek.Jednom recju prelep film.I ceo Poaroov serijal nas upoznaje sa Engleskom toga vremena na najlepsi moguci nacin.Jeste li gledali Smrt na Nilu(sa Davidom Suchetom kao Poaroom,onaj isti iz serije).I da li znate,da li je snimljeno Ubistvo u Orijent Ekspresu sa Davidom Suchetom?

Super je Smrt na Nilu, imam taj DVD.
A Ubistvo u Orijent ekspresu...Hm, mislim, tj. skoro sam sasvim sigurna da je snimljen film sa Davidom Suchetom. Jeste.
Da li si citao knjigu 10 malih crnaca?
Ako jesi, podseti me-da li se u njoj pojavljuje Poaro i da li je snimljen film/serija po njoj? Cini mi se da tu Poaro ima jednu malecnu ulogicu, knjiga mi se jako dopala, ali sam je davno citala...

Namoju veliku zalsot nisam citao 10 malih crnaca,nisam mogao nikako da nadjem knjigu u biblioteci,ali znam da je super.Potraga ne prestaje :)
A mislim da nije snimljen film po toj knjizi ali nisam siguran.

Back