kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.095
По уснама ћу те "провалити"
Произвођачи шминке спровели су истраживање о томе шта усне говоре о карактеру жене и са каквим партнером ће се усрећити. Можда се изненадите колико има истине...
1. ПУНЕ, ШИРОКЕ УСНЕ
Страствена: Моје, моје и опет моје! Када вам се неко свиђа, онда желите да га и имате. У љубави вам је најважнија слобода и независност. Од партнера очекујете страст и одлучност.
2. ПУНЕ, МАЛЕ УСНЕ
Романтичарка: Ви сте особа која слуша срце и која воли драму. Пошто сте ви слаткаста особа, ви налећете на мушкарце који траже безопасне мале женице. Али ви то засигурно нисте!
3. ВЕЋА ГОРЊА УСНА
Доминантна: Све или ништа! И у љубави за вас постоји само један смер: Ваш. Ви имате главну реч. Упркос томе вама је потребан алфа мужјак, који ће вас изазвати.
4. ВЕЋА ДОЊА УСНА
Тајанствена: Бити другачији је за вас комплимент. Ваша индивидуалност вам даје посебан шарм и чини вас магнетом за мушкарце. Ваш проблем: Када освојите једног мушкарца, брзо губите интерес.
5. УСКЕ И ВЕЛИКЕ
Реалистична: Само ретко не слушате ваш разум. За вашег партнера то значи: Дуго ће чекати на секс у кабини за пресвлачење.
6. УСКЕ И МАЛЕ
Авантуристична: Ви сте моћна жена, коју није страх ниједног задатка. Мушкарци вас се некада прибојавају. А вама је управо потребан јак мушкарац на којег се можете ослонити.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/247916/Usne-otkrivaju-karakter-zene
Мени се чини да овде и нема баш неке истине, исправите ме ако мислите да грешим.
По неким мојим критеријумима, ове усне су ОК

само не знам којој групи припадају

п.с.

па хајде онда да мало о уснама продиванимо:
.