Quantcast

По уснама ћу те "провалити"

Poruka
19.230
По уснама ћу те "провалити"​

Произвођачи шминке спровели су истраживање о томе шта усне говоре о карактеру жене и са каквим партнером ће се усрећити. Можда се изненадите колико има истине...

1. ПУНЕ, ШИРОКЕ УСНЕ

Страствена: Моје, моје и опет моје! Када вам се неко свиђа, онда желите да га и имате. У љубави вам је најважнија слобода и независност. Од партнера очекујете страст и одлучност.


2. ПУНЕ, МАЛЕ УСНЕ

Романтичарка: Ви сте особа која слуша срце и која воли драму. Пошто сте ви слаткаста особа, ви налећете на мушкарце који траже безопасне мале женице. Али ви то засигурно нисте!3. ВЕЋА ГОРЊА УСНА

Доминантна: Све или ништа! И у љубави за вас постоји само један смер: Ваш. Ви имате главну реч. Упркос томе вама је потребан алфа мужјак, који ће вас изазвати.


4. ВЕЋА ДОЊА УСНА

Тајанствена: Бити другачији је за вас комплимент. Ваша индивидуалност вам даје посебан шарм и чини вас магнетом за мушкарце. Ваш проблем: Када освојите једног мушкарца, брзо губите интерес.


5. УСКЕ И ВЕЛИКЕ

Реалистична: Само ретко не слушате ваш разум. За вашег партнера то значи: Дуго ће чекати на секс у кабини за пресвлачење.


6. УСКЕ И МАЛЕ

Авантуристична: Ви сте моћна жена, коју није страх ниједног задатка. Мушкарци вас се некада прибојавају. А вама је управо потребан јак мушкарац на којег се можете ослонити.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/247916/Usne-otkrivaju-karakter-zene
Мени се чини да овде и нема баш неке истине, исправите ме ако мислите да грешим.
По неким мојим критеријумима, ове усне су ОК


само не знам којој групи припадају :aha: од ових шест које сам навела.


п.с.

:cao: није ме дуго овде било, па ако је скоро слична тема била, не замерите, али погледала сам неколико страница, и нешто не видех,

па хајде онда да мало о уснама продиванимо:

.
 
Poruka
19.230
Наш први поглед на особу коју угледамо, свесно или не, пада управо на њена уста, признаћете, лепа уста привлаче, а ружна одбијају!


6. УСКЕ И МАЛЕ

Авантуристична: Ви сте моћна жена, коју није страх ниједног задатка. Мушкарци вас се некада прибојавају. А вама је управо потребан јак мушкарац на којег се можете ослонити.

Ово ми никако није јасно, због оне, у народу: "Чувај се онога ко има танке усне", јер стиснуте, равне и танке усне означавају злобу, неискреност ...

.
 
Poruka
19.230
Ево још неких пказатеља, какве су наше усне:lol:Вањски облик уста је у тесној је вези с карактером, па тако:

* дебеле усне, као јастучићи, знак су неспретног духа и простачке склоности

* усне с уздигнутим рубом значе безумност

* кад је горња усна истакнутија од доње: чулност

* лучне и стиснуте усне: охолост и деспотизам

* улекнуте и повучене унутра: лукавство

* мале, срцолике: таштину и лицемерје

* кад се усне склапају без сустезања, кад су довољно широке, кад је горња истакнутија: разборитост и
мудрост

* велике и равне усне, чији крајеви подсећају на зарез припадају сабраним, финим и обзирним особама

* полуотворене, дебеле и заокружене усне одају немарна, лаковерна и по нарави лоша бића


.
 

gost 286428

Domaćin
Poruka
4.541
Pre neki dan smo odredjivali zenama karakter po visini, danas cemo po usnama, sutra po usnoj skoljki... Za sedam dana nama ucesnicima foruma bice dovoljno da kroz staklo trolejbusa ugledamo nekoga po prvi put i da vec sve znamo o njemu. Bojim se samo da zagledajuci u tudje usne i obrve ne zaboravimo da upoznamo vlastitu decu.
Ja sam otisao korak dalje: prosle nedelje se na jednom dokumentu potpisem kao sebastian
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.