Po mirisu znate da li vam se energije podudaraju

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
42.386
Po mirisu i nekom osećaju kad su mi blizu (da li mi je prijatno prisustvo nečijeg tela ili ne) se opredeljujem za partnera prvo... Ne znači da nema i drugo, treće,.. ali prvo.

Sad sam videla rils kojim ovaj tip kaže da je to upravo to, da osetimo po mirisu nečije aure da li smo kompatibilni.. ako osećaš neku nelagodu to ti telo poručuje da nije u redu. Telo oseti i proceni sve pre uma.

Imate li to, osećate li tu lagodnost/nelagodu ili se vodite skroz drugim signalima? Meni se redovno dešava da samo po mirisu eliminišem potencijalne partnere

animation loop GIF

Po mirisu i nekom osećaju kad su mi blizu (da li mi je prijatno prisustvo nečijeg tela ili ne) se opredeljujem za partnera prvo... Ne znači da nema i drugo, treće,.. ali prvo.

Sad sam videla rils kojim ovaj tip kaže da je to upravo to, da osetimo po mirisu nečije aure da li smo kompatibilni.. ako osećaš neku nelagodu to ti telo poručuje da nije u redu. Telo oseti i proceni sve pre uma.

Imate li to, osećate li tu lagodnost/nelagodu ili se vodite skroz drugim signalima? Meni se redovno dešava da samo po mirisu eliminišem potencijalne partnere

To sam i prije cuo od zena da im je miris taj koji odredjuje ali nisam to sam primjetio.

Često pominjes miris, iskeno ne znam, nisi prva osoba od koje sam to cuo, ali mislim da na ovim prostorima svi manje vise slicno mirisemo, jer miris tela generalno zavisi od ishrane koliko sam citao, pa eventualno zato kad dodju tipa Pakistanci osecas neki nedefinisan miris koji dopire od njih.
Al generalno cisto telo ne bi trebalo da ima miris, osim eventualno miris parfema, sapuna itd
E sad nisam se sa devojkama koje se ne kupaju petljao, da bih mogao da osetim njen istinski miris. Secam se jedne da je imala cudan miris tela, nisam nikad ukapirao zasto, nije bila prljava.

Back