гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oci sve govore i pogledPotaknuta vescu na Krsti, tj. temi sa identicnim pitanjem samo o suprotnom polu
Koji su znaci da se muskarac keksualno uzbudio?
Ne mislim na znake kad ste sami vas dvoje već generalno.
kakvi pokreti?Oci sve govore i pogled
Pokreti tela
Devojci ne mozes tek tako da pridjes.Moras nesto bajkovito da joj nagovestis,da bi ti voleo da pomirises cvet njene nevinosti.Da bi zeleo da si leptir,Hebo ja te znakove, lepo pitaš ko čovek: Mače, ako ti je do orgazma stalo, daj da te prodžaram malo.![]()
![]()
Prava ljubav,ona trenutna je,kada njemu viri vagina iz ociju,a njoj viri ***** iz ociju.E,to je znak,da je ljubav prava.!kakvi pokreti?
a pogled...viri mu vagina iz ociju ili sta?![]()
ma mator covek, mrzi ga vise da okolisaDevojci ne mozes tek tako da pridjes.Moras nesto bajkovito da joj nagovestis,da bi ti voleo da pomirises cvet njene nevinosti.Da bi zeleo da si leptir,
pa da sletis na bradavice njenih devojackih prsa,da crpes nektar njenih dojki.A ti,ja bi da PRODZARAM,!
to je strast, ljubav je nesto drugoPrava ljubav,ona trenutna je,kada njemu viri vagina iz ociju,a njoj viri ***** iz ociju.E,to je znak,da je ljubav prava.!
Pa obicno se muskarac unervozi ako mu se dize na osobu koja je tu. Vrlo lako se to primeti.kakvi pokreti?
a pogled...viri mu vagina iz ociju ili sta?![]()
dobro bre Cile, moze i da se unervozi jer ga iritira tvoje prisustvo, da ne pricam kako mozes svasta nesto pogresno da procitasPa obicno se muskarac unervozi ako mu se dize na osobu koja je tu. Vrlo lako se to primeti.
A tek pogled, procitas iz njega sta zelis![]()
Prave ljubavi,nema bez velike strasti.Ljubav bez strasti je sterilna ko kisna glista.!to je strast, ljubav je nesto drugo
Daj oglas na internetu,da menjas svoju apstinenciju,za uspaljenost neke zenske osobice.!Ustvari napaljiva mu ta pricica.
Jb.t ubice me apstinencija
Tesko.dobro bre Cile, moze i da se unervozi jer ga iritira tvoje prisustvo, da ne pricam kako mozes svasta nesto pogresno da procitas
You don't say.Ono sto ni jedan muskarac,ne moze da spreci,to je jasan znak,kada je seksualno uzbudjen. Cim se muskarac uzbudi,bez njegove volje,njegov
penis pocinje da se puni krvlju.da deblja i da se produzuje.Nekada,pogotovu za vreme letnjeg doba,kada se nose pantalone od lakih materijala,
cesto je muskarac u nezgodnom polozaju,bas zbog svog penisa,koji se "nadigao",postao vidljiv ispod pantalona,jer cini veliku izbocinu.Napominjem,
da nekontrolisani rast penisa,kada je muskarac iziritiran od strane neke zenske osobe,ne moze muskarac spreciti,bez obzira na nivo njegovog
obrazovanja.
Ma to ne mora da znaci...pre se sake znoje zivcanim ljudima..meni su vecito mokre sake....da me neko sa strane gleda rekao bi ovaj napaljen ko lud,a ja besan ko risZnoje mu se sake..
Kada pocne da strca spermu,tada se ocigledno,uzbudio.......обично се мало збуни у говору јер му се крв слије из главе негде другде.
Pogledaj mu pantalone,izmedju nogu.Ako mu medju nogama pocne da pulsira na slicu,znaci da mu se digao,i da hoce napolje u akciju...a ako necu da spustam pogled niti pipam a zelim da znam?![]()