flaj
Domaćin
- Poruka
- 3.156
Dobro je što su u manjini, inače bi život bio nesnosan.Nema luđih ljudi od normalnih ljudi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je što su u manjini, inače bi život bio nesnosan.Nema luđih ljudi od normalnih ljudi.
Da, sve je takoKonfliktne licnosti.
Manje vise imaju iste karakterne osobine i na netu i u stvarnosti.
Mrznja je jako destruktivna.
Kada si cekic u svakoj situaciji vidis ekser.
Najveca sizofrena cepanja primetio sam kod momaka koji pomesaju alkohol i lekove.
To jeste neki dusevni problem, tu stvarno postoji problem sa dusom.
Psihijatri bi trebalo da menjaju stanje osobe na bolje, da im oboje dane, da pronadju nacin kako popraviti zivot nekome ko ima problem sa dusom. Ne treba ih kljukati ksanaksom leponexom i sl to ubija.
Upoznao sam nekog ko je nakon porodicne tragedije oboleo. Ta osoba je jako dobra ali vise nikada nece biti ista. Kada je tesko zagrlim i pomognem pricom, onoliko koliko ja mislim da mogu da popravim dan.
cega?Hm pa da
Ima toga
ko koga prepoznaje?Pa psihopata
ko koga prepoznaje?
de mi pojasni ako ti nije teskoEto ti se sam prepoznao
de mi pojasni ako ti nije tesko
Šta nisi?
Pa ko normalan čita šta ja trabunjam
Ne znam, ako je to kriterijum moze biti. Sta tek reci onda za one sto citaju sta ja pisem.Šta nisi?
Ne znam, ako je to kriterijum moze biti. Sta tek reci onda za one sto citaju sta ja pisem.![]()
Pa vec odavno ovde nema niko normalan. Samo ne znam jel svi znaju svoju titulu.Mazohisti![]()
Pa vec odavno ovde nema niko normalan. Samo ne znam jel svi znaju svoju titulu.
Pa de si bila do sad.Nek pitaju mene
Honorarni profajler
![]()
Pa de si bila do sad.
Ne razlikuju virtuelni svet od realnosti. Čudni su.Koliko je za njih virtuleni svet realan, da li poistovećuju realnost naspram virtuale ?
Експлорер, сетим те сеPa de si bila do sad.