PMS marketing i komercijala

medved_bg:
Odsad kupujem samo u apoteci na Muharu! ;)
******, pa ti zivis u mojoj zgradi!?
Nista, kad budem isao u nabavku donecu i za tebe... pa cu da svratim u ono doba kad je brufen najpotrebniji.
''Posao po brufen i u povratku pogresio sprat...''

@Maslachak
Ne verujem da su nam se pogledi sreli. Uglavnom blenem u sise...
Ako bih te slucajno i pogledao u lice, to bi bilo zbog neke peverzne primisli. Pisah vec o tome nedavno...

@CakiCoka
Hvala. Staracu se.

Ne, ne, medvede... znam sta govorim. Pogledao sam profil da proverim da l' nisi neki manijak (jako mi je bitno da sa pristojnim ljudima cekam u redu ispred apoteke), pa sam video fotografiju svoje zgrade na N. Bgd u jednom postu.
Sad cu koga god da sretenem u liftu da pitam - ''Izvinite, jeste li Vi medved_bg?''
Podnecu poneki samar i vrisku samo da bih dosao do spoznaje.
Ili da krenem po spratovima sa brufenom u rukama, kao oni sto prodaju jaja i kajmak?

Julian_Duranona:
Ne, ne, medvede... znam sta govorim. Pogledao sam profil da proverim da l' nisi neki manijak (jako mi je bitno da sa pristojnim ljudima cekam u redu ispred apoteke), pa sam video fotografiju svoje zgrade na N. Bgd u jednom postu.
Sad cu koga god da sretenem u liftu da pitam - ''Izvinite, jeste li Vi medved_bg?''
Podnecu poneki samar i vrisku samo da bih dosao do spoznaje.
Ili da krenem po spratovima sa brufenom u rukama, kao oni sto prodaju jaja i kajmak?
Aaaaa, komšiluk!
Pa, ako je to tvoja zgrada, ipak u njoj ne živim....doduše, pre par meseci je baš iz te zgrade neko bacio čašu kroz prozor i razlupao mi šoferku....nego, razdvaja nas prodavnica i, gle čuda, APOTEKA :lol: (samo ne radi u tim satima kad je brufen najpotrebniji...)
Pa što kupuješ na Muharu?

Maslachak:
....shteta. meni ionako svi blenu u sise....
Dobro 'ajd nemoj da si tuzna. Evo ja cu te pogledati u lice.
Daj posalji mi fotku da znam ko si kad se sretnemo... Slobodno posalji do pojasa, da mogu lakse da te prepoznam.
medved_bg:
Pa što kupuješ na Muharu?
Kakvo je to pitanje? Lepo mi je da sednem u automobil i da se u dva ujutro krmeljiv vozam kroz grad...
Pa usta mi se osusise ponavljajuci da se u apoteku ide nocu. To je najbliza dezurna apoteka.
E moj medvede...

Back