PMS i vashe muke...

Ja sam prava :azdaja: kad me uhvati pms :confused:
I imam jake bolove tokom ms, prvi i drugi dan bukvalno prelezim
u krevetu uz tonu cajeva. i iskljucim se od svega i od svih, da bih imala
potpuni mir.
I naravno, bez tableta protiv bolova nema sanse da prodje. To uvek
imam kod sebe. Nije zdravo , ali bar mi pomaze da prezivim te dane...

pms je ustvari izmišljotina vas žena da bi taj jedan period uz opravdanje mogle bit mrzovoljne, odurne, bezobrazne i istresat se okolo na koga god stignete a najviše na nas jadne muškiće.

nisu moje riječi, ovu definiciju pms-a sam čuo nekidan na jednoj radio emisiji, hm :think:

Da li i vas muchi premenstrualni sindrom?? Tj. onaj bljak osecaj pre nego shto bi trebalo da dobijete? Meni otprilike nedelju dana pre nego shto treba da dobijem pochnu da rastu i da me bole grudi,par dana pre mi se jako naduje stomak i ponekad imam dijareju i jaaaaaaaaako puno se znojim. A shto se psihichkih simptoma tiche jako sam nervozna,anksiozna,rasejana i slichno. A vi?

Tako se osecam dan posle pijanke, i to kad pijem vino:aha:

Da li i vas muchi premenstrualni sindrom?? Tj. onaj bljak osecaj pre nego shto bi trebalo da dobijete? Meni otprilike nedelju dana pre nego shto treba da dobijem pochnu da rastu i da me bole grudi,par dana pre mi se jako naduje stomak i ponekad imam dijareju i jaaaaaaaaako puno se znojim. A shto se psihichkih simptoma tiche jako sam nervozna,anksiozna,rasejana i slichno. A vi?

Muči. I hormoni me muče. Sve zajedno kad se skupi, uglavnom se istresem na mučeniku...ali se uredno izvinim kad me prođe, i objasnim da treba u stvari da mu bude drago, jer se nikad tako ne bih ponašala sa nekim ko mi nije skroz na skroz blizak, mio, drag i voljen. I kako smo uvek najgori prema onima koje najviše volimo. Uglavnom izbacim tako par klišea, za sad prolazi :mrgreen:

Back