N3W
Iskusan
- Poruka
- 6.596
Плутон на 3-4 степена од Asc доноси баш повећано срљање у глупости, то сам приметио. Нагле животне одлуке са кратким дахом, поготово док Плутон прави квадрат наталном Плутону.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je prognoza kad tranzitni Pluton napravi trigon sa natalnim Plutonom (koji je u konjunkciji sa Marsom) i trigon sa natalnim Jupiterom (orbis 3 stepena) odnosno formira zemljani trigon?
Hoću li da se obogatim ili pobedim na sportskom takmičenju?
Inače vlada desetom i jedanaestom kućom.
aspekAt deluje narednih par decenija... javi ti nama šta se dešava.
Плутон на 3-4 степена од Asc доноси баш повећано срљање у глупости, то сам приметио. Нагле животне одлуке са кратким дахом, поготово док Плутон прави квадрат наталном Плутону.
Mnogo mi je to...
Ja se nadam kad bude egzaktan trigon sa nat. Jupiterom (april- decembar 2016)- stizu pariceee...
A evo je fotka druge opcije moje budućnosti_ova baka u 93.oj godini istrčala maraton, 42 km., inače trči od svoje 76e![]()
![]()
A sad bez zezanja, kad pogledam unazad kako je teklo kad je tranzitni Pluton kvadratirao natal svojevremeno- osetila sam ga baš-- iako se vrteo tu negde više godina...: desila mi se velika i trajnija (duža nego sve druge) ljubav, promenila sam karijeru drastično - za 180 stepeni (Pluton mi je vladar 10e kuće) i zaista posle svega toga- nisam više ista ona od pre. Transformacija obavljena uspešno.
Natalni Pluton u konjukciji sa Marsom? Imas li natalnu kartu, bas me to najvise interesuje.
Ima i za i protiv..Nekretnine me hoće 200 posto, komfor i širina zagarantovani, ali sa kesh paricama je ograničenija stvar.za neke bitnije parice ti treba i natalni aspekat...![]()
Ako govoriš o Plutonu - opoziciju Mars sa Pl ima moj aktuelni partner u natalu- vrlo je gadan kad je besan ili razočaran, ali je u krevetu extra moćan.isto je i sa mnom, kvadrat mesec i venera, opozicija mars, ali se ništa nije dešavalo naglo... transformacija još uvek u toku.
lol pluton
ahahhahaa pa on je 20 godina u znaku
i šta sad svi mi što imamo mesec0pluton smo isti