Plutonov magični ples

Плутон на 3-4 степена од Asc доноси баш повећано срљање у глупости, то сам приметио. Нагле животне одлуке са кратким дахом, поготово док Плутон прави квадрат наталном Плутону.

Kakva je prognoza kad tranzitni Pluton napravi trigon sa natalnim Plutonom (koji je u konjunkciji sa Marsom) i trigon sa natalnim Jupiterom (orbis 3 stepena) odnosno formira zemljani trigon?
Hoću li da se obogatim ili pobedim na sportskom takmičenju?
Inače vlada desetom i jedanaestom kućom.

:)
aspekAt deluje narednih par decenija... javi ti nama šta se dešava.

Mnogo mi je to...

Ja se nadam kad bude egzaktan trigon sa nat. Jupiterom (april- decembar 2016)- stizu pariceee...:mrgreen:
A evo je fotka druge opcije moje budućnosti_ova baka u 93.oj godini istrčala maraton, 42 km., inače trči od svoje 76e:worth:
thompson_harriette_triamax_com.jpg

A sad bez zezanja, kad pogledam unazad kako je teklo kad je tranzitni Pluton kvadratirao natal svojevremeno- osetila sam ga baš-- iako se vrteo tu negde više godina...: desila mi se velika i trajnija (duža nego sve druge) ljubav, promenila sam karijeru drastično - za 180 stepeni (Pluton mi je vladar 10e kuće) i zaista posle svega toga- nisam više ista ona od pre. Transformacija obavljena uspešno.

Плутон на 3-4 степена од Asc доноси баш повећано срљање у глупости, то сам приметио. Нагле животне одлуке са кратким дахом, поготово док Плутон прави квадрат наталном Плутону.

a shta donosi na par stepeni od dc-a? i to u trigonu sa natalnim na ic-u... :p

Mnogo mi je to...

Ja se nadam kad bude egzaktan trigon sa nat. Jupiterom (april- decembar 2016)- stizu pariceee...:mrgreen:
A evo je fotka druge opcije moje budućnosti_ova baka u 93.oj godini istrčala maraton, 42 km., inače trči od svoje 76e:worth:
thompson_harriette_triamax_com.jpg

A sad bez zezanja, kad pogledam unazad kako je teklo kad je tranzitni Pluton kvadratirao natal svojevremeno- osetila sam ga baš-- iako se vrteo tu negde više godina...: desila mi se velika i trajnija (duža nego sve druge) ljubav, promenila sam karijeru drastično - za 180 stepeni (Pluton mi je vladar 10e kuće) i zaista posle svega toga- nisam više ista ona od pre. Transformacija obavljena uspešno.

za neke bitnije parice ti treba i natalni aspekat... :)

isto je i sa mnom, kvadrat mesec i venera, opozicija mars, ali se ništa nije dešavalo naglo... transformacija još uvek u toku.

Natalni Pluton u konjukciji sa Marsom? Imas li natalnu kartu, bas me to najvise interesuje.

Jeste intrigantan aspekt..Lakše mi je da prosledim na mejl kartu, pošto ne komuniciraš na pp, javi se prvi na 8t
ttttttttana@gmail.com

za neke bitnije parice ti treba i natalni aspekat... :)
Ima i za i protiv..Nekretnine me hoće 200 posto, komfor i širina zagarantovani, ali sa kesh paricama je ograničenija stvar.

isto je i sa mnom, kvadrat mesec i venera, opozicija mars, ali se ništa nije dešavalo naglo... transformacija još uvek u toku.
Ako govoriš o Plutonu - opoziciju Mars sa Pl ima moj aktuelni partner u natalu- vrlo je gadan kad je besan ili razočaran, ali je u krevetu extra moćan.;)

Poslednja izmena:
lol pluton
ahahhahaa pa on je 20 godina u znaku

Jeste li vi koristili pseudonim Buba Smrda ranije? Ne znam šta je smešno. Vi rekoste da se bavite astrologijom?
Vrlo je očigledno da ne gledamo ovde tranzite već aktivnost i simboliku koja je potpuno drugačija od toga gde Pluton nekome tranzitira.
Pozicija Plutona u natalu je itekako osetna, a poznato mi je da kod kvaziastrologa vlada uverenje da je Pluton nebitna planeta te sve ono što se Plutonu pripisuje bi najrađe smestili pod okrilje Neptuna, iako to nije pravilna podela niti definicija. :ok:

jasno je meni šta ti gledaš

ali pridavati pažnju tako sporoj planeti..hajde molim te...
ja ne gledam ni neptun ni uran...
umesto plutona skorpijom mars, umesto neptuna ribama jupiter, umesto urana vodolijom saturn

- - - - - - - - - -

ne treba mi da se bavim astrologijom da bih skontala da gledati planetu koja je 20 godina u znaku nema smisla

cak ni u aspektu sa brzim kao što je mesec

pa ja imam mesec u škorpiji tu je i pluton aplikacija

i šta sad svi mi što imamo mesec0pluton smo isti....a mnogi koji imaju mesec u sco imaju tu aplikaciju ....tako da.....

- - - - - - - - - -

iskreno ja ne verujem ni u šta potpuno

Uran, Neptun i Pluton se odavno posmatraju kao veoma aktivni korespodenti u astrologiji za znakove na koje najviše i utiču. Svako ko se makar 1 % bavi astrologijom zna da je Uran glavna planeta Astrologa. I to ne samo kod Astrologa, već i kod Astronoma. Ono što se najviše ne posmatra jesu njihovi tranziti. Dakle, kada se posmatraju tranziti, Uran, Neptun i Pluton se najmanje posmatraju u odnosu drugih planeta koje su brže.
To ne znači da se Uran, Neptun i Pluton ne posmatraju u natalnim horoskopima.

i šta sad svi mi što imamo mesec0pluton smo isti

Svako ko se makar 1% bavi astrologijom zna da je svako unikatan u astrologiji.

Samom rečenicom da vi ne posmatrate Uran ste objasnili da se vi ne razumete u astrologiju.

Ja ću vas ovom prilikom zamoliti da prestanete da širite spam u ovoj temi, čija je namena deljenje ili ukazivanje na simboliku planeta (iliti planetoida za neke) koje su mnogima neshvatljive ili nedokučive za istraživanje. Moderacija je prema vama bila izuzetno blaga.

Ukoliko vam nešto nije jasno oko simbolike Urana, Neptuna ili Plutona postoje teme o datim planetama i njihovim užim definicijama, na kraju krajeva postoji puno tekstova mnogih astrologa koji su pisali o datim planetama iz njihove perspektive.

O Plutonu sam pisao ovde : Link ka postu. Nadam se da može poslužiti kao uvod u istraživanje date Planete (planetoida za druge).

Poslednja izmena:
Zemlja se u Astrologiji ne posmatra na način definisanog značenja. Zemlja se posmatra kao pozornica, ali planete su te koje drže lutke na koncima.

Čak i ako bi neka planeta nekim slučajem nestala, što je mala šansa, smatram da njezin se uticaj može osećati još stotinama godina najmanje. Tek nakon tog vremena bi počele da se pojavljuju promene, transformacije i slično na evolutivnom toku ljudi.

Planeta Zemlja ima svoj astrološki simbol, doduše.

84c7c1c921021ac8dea87e051dd56edc.jpg

Da ljudi žive na MArsu, recimo, posmatrala bi se Planeta Zemlja kao uticajna planeta, ali niko od astrologa nema pojma kako bi se to manifestovalo jer je potrebno dosta vremena i tumačenja da se to istraži.

Back