- Poruka
- 7.183
Jeste brate,lepo joj i njoj i meni, ali ne smem da ga gledam dok ga perem(retko,ali se desi)..![]()
reko bi ti resenje sad al necemo da se Troja onesvesti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste brate,lepo joj i njoj i meni, ali ne smem da ga gledam dok ga perem(retko,ali se desi)..![]()
Zezas..Navikne se,dok ga isperes ne gledas dole..onda proveris da nije ostalo ispod pecurke..Zato se to ni ne pere, nego sačekaš da se osuši, pa zguliš noktom.
Dok ona to prevede na Engleski prebacice se stranica..reko bi ti resenje sad al necemo da se Troja onesvesti
reko bi ti resenje sad al necemo da se Troja onesvesti
Mali savet od strane zenske populacije..
Predpostavljam da dosta vas zena znaju,neke i primenjuju..
Ja isuvise godina nisam napunio nejedno zensko, a i kondom sa stalnom partnerkom nikada ne koristim,a ni kontraceptivna sredstva zbog straha od hormonalnih poremecaja.
pa mi se u zadnje vreme javlja zelja da je lepo napunim i taj jedan jedini dan u mesecu....
Znam da ima nekih caka kad zena ne moze da zatrudni ali nismo mnogo sigurni u to..
Hteo bih znati iz vasih skromnih iskustva kada je taj dan, i koliko je sve to pouzdano i sigurno?
Malo mi je dosadilo da je prvo cekam da ona svrsi nekoliko puta, i tek kad je ona zadoveljna da ga izvadim iz nje i sebe pocastim srecnim svrsetkom...![]()
šta...izmislili kontracepciju i za muškarce ?
znam ja na šta je mislio, nego se malo zezam jer je loše sročio
aj se i ti tamo zakači, tebe nisam video