Plodni ili Neplodni

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.057
Mali savet od strane zenske populacije..
Predpostavljam da dosta vas zena znaju,neke i primenjuju..
Ja isuvise godina nisam napunio nejedno zensko, a i kondom sa stalnom partnerkom nikada ne koristim,a ni kontraceptivna sredstva zbog straha od hormonalnih poremecaja.
pa mi se u zadnje vreme javlja zelja da je lepo napunim i taj jedan jedini dan u mesecu....;)
Znam da ima nekih caka kad zena ne moze da zatrudni ali nismo mnogo sigurni u to..
Hteo bih znati iz vasih skromnih iskustva kada je taj dan, i koliko je sve to pouzdano i sigurno?
Malo mi je dosadilo da je prvo cekam da ona svrsi nekoliko puta, i tek kad je ona zadoveljna da ga izvadim iz nje i sebe pocastim srecnim svrsetkom...:hvala:

Poslednja izmena:
Mali savet od strane zenske populacije..
Predpostavljam da dosta vas zena znaju,neke i primenjuju..
Ja isuvise godina nisam napunio nejedno zensko, a i kondom sa stalnom partnerkom nikada ne koristim.
pa mi se u zadnje vreme javlja zelja da je lepo napunim...
Znam da ima nekih caka kad zena ne moze da zatrudni ali nismo mnogo sigurni u to..
Hteo bih znati iz vasih skromnih iskustva kada je taj dan, i koliko je sve to pouzdano i sigurno?
Malo mi je dosadilo da je prvo cekam da ona svrsi nekoliko puta, i tek kad je ona zadoveljna da ga izvadim iz nje i sebe pocastim srecnim svrsetkom...:hvala:

Au sunce ti... :eek:
Pa stres jbbni...

Kakvi plodni i neplodni dani kao sredstvo kontracepcije, baš si mudar. U 21, veku imaš i druge metode za sprečavanje začeća a da nije kondom ako je već u pitanju stalna partnerka.
Znam za to,ali ne zeli i nikada nije koristila koncrateptivna sredstva..

- - - - - - - - - -

Au sunce ti... :eek:
Pa stres jbbni...
al ozbiljno,imam utisak da samo samo masina za zadovoljavanje svojih licnih potreba.:(

ebes Google,iskustvo je najsigurnije.

koje iskustvo jesi ti pri cistoj svesti
menstrualni ciklus moze da bude 25-35 dana, na sredini bi po pravilu trebalo da su plodni dani 2-3 dana
knjiski primer ti je ciklus od 28 dana, a 14. dan plodni dan...al nismo roboti pa nije kod svake zene tako, ima odstupanja preskakanja i sl, zavisi i od zdravlja takodje
o cemu ti oces da trucas? o kojim licnim iskustvima? da ti svaka forumasica iznese na koliko dana joj je ciklus i da pretpostvai da joj je plodni dan na sredini? da ti izbaci formulu?
si iso ti u sonovu?, ovo je gradivo za 8. razred bilogija, ako ti trebaju casovi svaka sledeca konsultacija je 20e
saberi se bre, matora konjina a vecito neke infantilne teme

Back