latica
Ističe se
- Poruka
- 2.095
Jel vas nekada bilo sramota sto ste bili sa nekim u vezi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
latica:Jel vas nekada bilo sramota sto ste bili sa nekim u vezi?
latica:Pa ono i nisi.
Mislila sam tipa verujes za nekog da je ok covek, poveravas mu intimne stvari, a nakon okoncenja veze, zbog toga sto je besan sto te gubi, on ti kaze takve stvari da ti ne mozes da poverujes. I kazes sebi, Boze hvala ti, tek sad vidim sa kim sam imala posla. I bude te sramota, i sto se kaze na njegov red, i zbog toga sto nisi videla ranije sa kakvim covekom imas posla. Mali ljudi su mali ljudi pa gde god da ih stavis, i na presto i u blato.
S_K_V_O:
jeste nazalost.
uloga partnera u mom zivotu je bila veca ili manja, ili nikakva...to znaci da su veze sa nekima bile u biti gubljenje vremena, ali su ti ljudi bili sasvim ok i ja se sa nekima od njih i druzim pomalo.
medjutim ima jedan-zalim dan kad sam ga srela, a upoznali smo se pre 6 godina. i dan danas on zivka i maltretira i mene i moje prijatelje i rodbinu iako se godinama nismo videli. pored tog maltretmana covek je nevidjeni lazov.sumnjam cak i da me je pratio. jednom prilikom sam bila u crkvi a nakon toga me je neko zvao sa fiknog broja telefona. kada sam proverila ciji br. je u pitanju ispostavilo se da je u pitanju br. crkve u kojoj sam bila istog dana. jedina osoba koja mi i dan danas pada na pamet a koja bi bila u stanju da izvede slicnu akciju je taj lik. mozete misliti onda kakav je lazov, manipulator i bolesnik u pitanju. bas me je sramota sto sam ikada imala ista sa njim.
S_K_V_O:
jeste nazalost.
uloga partnera u mom zivotu je bila veca ili manja, ili nikakva...to znaci da su veze sa nekima bile u biti gubljenje vremena, ali su ti ljudi bili sasvim ok i ja se sa nekima od njih i druzim pomalo.
medjutim ima jedan-zalim dan kad sam ga srela, a upoznali smo se pre 6 godina. i dan danas on zivka i maltretira i mene i moje prijatelje i rodbinu iako se godinama nismo videli. pored tog maltretmana covek je nevidjeni lazov.sumnjam cak i da me je pratio. jednom prilikom sam bila u crkvi a nakon toga me je neko zvao sa fiknog broja telefona. kada sam proverila ciji br. je u pitanju ispostavilo se da je u pitanju br. crkve u kojoj sam bila istog dana. jedina osoba koja mi i dan danas pada na pamet a koja bi bila u stanju da izvede slicnu akciju je taj lik. mozete misliti onda kakav je lazov, manipulator i bolesnik u pitanju. bas me je sramota sto sam ikada imala ista sa njim.
sama dobro znas da te kao devojku nisam nesto ni gotivio
a tebe sam kao osobu gotivio