Pljuckanje ili velicanje..odlucite sami

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.692
tema "u kojoj meri" me je asocirala da kreiram ovu temu :)

da li drugaricama/drugovima pricate o osobi sa kojom ste da bi ste se hvalili ili da bi ste pljuckali?

ako pljuckate zar time ne pljuckate i sebe jer ipak je on/ona vas izbor a vi pljuckate ..zar to onda ne govori nesto i o vama ? :)

da li drugaricama/drugovima pricate o osobi sa kojom ste da bi ste se hvalili ili da bi ste pljuckali?

ako pljuckate zar time ne pljuckate i sebe jer ipak je on/ona vas izbor a vi pljuckate ..zar to onda ne govori nesto i o vama ? :)

neam običaj da komentarišem svoje upravo zbog toga što kažeš da to više govori o meni nego o njima (mojim jelda ženskama), a isto tako tim jaranima koji pljuju po svojim bivšim devojkama, ženama, ili sadašnjim, lepo kažem - ja ti je nisam birao

Naravno. Zato ja nikad nikome nisam rekao nista lose o mojoj supruzi. Naravno da nije savrsena, ali nase mane ostaju medju nama.

zar onda raskid/razvod nije bolje resenje nego kukanje sa strane a smeskanje u lice?

U mom slucaju, da, nisam ja mazohista nikad bila. Ako mi neko ne odgovara,razocara me, idem dalje. Samo podelim sa prijateljima svoje razloge.
Ali, dosta ljudi se plase samoce, pa kukaju prijateljima i zrace ih non stop svojim nesavrsenim polovinama, a ostaju u tim vezama...pa i godinama.
Imam u svom drustvu par primeraka. Vrhunac je na kraju kad se vencaju tom osobom na koju kukaju godinama. Ono...mozda se promeni u braku.

Pljuckati po onome s kim zivis jeste pljuckanje po sebi. Pod tim podrazumevam kritiku, nekontrolisanu i po pitanju auditorijuma i 'pikanterijama' o kojima se prica.
Podeliti neke probleme ili mane partnera sa najblizima, to je prosto u ljudskoj prirodi i ne vidim tu nista lose. Pogotovo ako priznajes i svoje mane.
Pohvaliti dragu osobu pred drugima jeste lepo.

Upravo tako .ako ne stima..onda bolje je ne biti sa tom osobom nego biti i pljuckati po njemu
jer tada kao sto je navedeno u uvodnom postu .pljuckas i po samom sebi

da...time stvaraš ružnu sliku o sebi...prvo što afiraš porodicu, ili to nekakvo zajedništvo koje imate...drugo što izazivaš osećaj prezira kod slušaoca...barem bi ja osećao prezir prema nekome ko ogovara svog partnera, a i dalje je s njim
ćuti brate i ne serri...da ti ne valja ne bi bio s njom/njim...ako ti stvarno ne valja a i dalje si s njim(njom), onda definitivno s tobom nešto nije u redu...

pa nas kako
to je malo bzvz da ako pljuckas nekog pljuckas i sebe
ne, nego si licemer ili mazohista
ili si se zeznuo u proracunu pa ne znas kako da se iscupas

Ako ogovaras devojku sa kojom si da je hladna,znaci da ne znas da je pokrenes/slab si muskarac
Ako pricas da puno trosi,znaci da nemas dovoljno para.
Ako se zalis da je glupa,ispada da nisi uspeo smuvati pametnu :lol.
I tako u krug,deco draga....
Ghelyon.gif

Back