gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Nišlije imaju jedan izraz - dileja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) naiebali smo kao država...a kao narod smo još gori u očima sveta. Pa i kad budu skinuli vize, znaš koliko će ljudi pustiti da pređe preko...? Od stotinu možda 3,4... Ali tako nam i treba...Bio sam na mitingu, iako je miting prošao dobro, nema opravdanja za ovo što se desilo posle toga. Zgrožen sam ljudima koji su polupali grad, naročito ovima što voze besna kola, ništa manje ni ostalima koji pljačkaju radnje, trafike. Deca koja nemaju 18 godina, oblače se ko nindže i šetaju sa policijskim pendrecima po gradu.
Svaka čast svim ljudima, ma odakle bili, ma kojoj stranci pripadali, koji su normalno protestvovali, a ovi koji su razbijali, krali, otimali se, ma odakle bili, ma kojoj stranci pripadali, u zatvor.
Očito da su mnogi dosta truda uložili da se danas vidi mnogo čega negativnog, umesto ono što je trebalo da se vidi. Nadam se ta manjina ljudi nije skroz pokvarila ono što je većina pokazala.
...napaljeni idioti...gde su ih samo pokupili...ako nastave ovako da nas informisu na kraju cemo se medjusobno poubijati...ni ovi ostali nisu bolji...oni ne prenose vesti nego komentare tih vesti raznih idiota koje tamo dovode
Мени је "симптоматично" то што је, ако се сећате, Коштуница одједном још једном узео реч пре него што је говорио Кустурица И ВЕОМА УСПЛАХИРЕНО ПОЗИВАО ДА МИТИНГ ПРОЂЕ БЕЗ ЕКСЦЕСА... што ми говори да је већ имао информацију да се спрема сра*е... е сада, врло брзо ћемо сазнати и "ко су организатори нереда"... Београд је "село"...![]()
![]()
![]()

Мени је "симптоматично" то што је, ако се сећате, Коштуница одједном још једном узео реч пре него што је говорио Кустурица И ВЕОМА УСПЛАХИРЕНО ПОЗИВАО ДА МИТИНГ ПРОЂЕ БЕЗ ЕКСЦЕСА... што ми говори да је већ имао информацију да се спрема сра*е... е сада, врло брзо ћемо сазнати и "ко су организатори нереда"... Београд је "село"
Lepo je sve što kažeš, ali džabe krava da mleko, kada ga na kraju šutne i prospe...
Kakvu su propagandu prosipali, ako sme da se zna?Ja sa gledao CNN i iznenadilo me koliko su objektivni.
B92 podseca na TV bastilju iz najgorih dana.Dno,
Nisamo ochekivao da ce navodno nasha televizija da prosipa vecuu propagandu od zapadnih medija.
Kakvu su propagandu prosipali, ako sme da se zna?

ukljuchio se Chanak u program![]()
...jel opet predlagao da se neko obesi
Tako se prikazuju sve demonstracije na ovom svetu, znači ono što je publici najinteresantnije. Ni 5. oktobra 99% demonstranata nije bilo u skupštini,ali dežurni papagaji onih 1% ponavljaju do iznemoglosti evo već 8 godina.Da je Beograd ruiniran shto nije.Preuvelichavaju huligane da bi minimalizovali i doveli ih u vezu sa mirnim protestom i manipulishu deebelo.Odnos protesta i huligana je 1:9 u vremenu po izveshtavanju i to je sramota.
Gledao sam skoro celo veche NAMERNO samo b 92 i prvo su recimo davali nemontiran materijal Kralja Milana gde nema ni jednog slomljenog izloga a posle "montirano" delove grada samo tamo gde su izlozi polomljeni.I kad su prvi put prikazivali nemontirano u pozadini se chuje lik dok voze kolima da kaze kamermanu da trazi polomljene radnje.Kad ih nije bilo taj snimak vishe nisu prikazivali.To je samo jedan od milion primera.
Chanak je,skoro doslovno rekao da"posle ovog protesta srbija vishe nema prava na Kosovo i da ce sve zemlje sveta da ga priznaju zbog ovog protesta"...parafraziram ali skoro pa tim identichnim rechima.
Tako se prikazuju sve demonstracije na ovom svetu, znači ono što je publici najinteresantnije. Ni 5. oktobra 99% demonstranata nije bilo u skupštini,ali dežurni papagaji onih 1% ponavljaju do iznemoglosti evo već 8 godina.