Pliz..pomoć oko AI!

Problem u pregledniku naprimjer. Nevezano sad za chatGPT meni primjerice Youtube steka u firefoxu, a OK radi u Chromu. Prije godinu dana je bilo obrnuto. Nikad nisam saznao zasto.
Da se mene pita ja bi isprobao vise preglednika.
Isprobala tri- Opera, Chrome i M. Edge. Isto sve. Možda da ga pustim da prespava pa sutra bude OK sam od sebe?

Na tel. sam prvi put večeras probala i samo ukucala ChatGPT i radi, pojma nemam koji je uopšte nalog jer se nikad sa tel. nisam registrirala.
Na laptopu neće nikako.
Ушла си вероватно преко Гугл налога на ком ти је телефон, али имаш опцију да се улогујеш са својим налогом који користиш и на лаптопу (маил/лозинка)

Chrom mi sad traži reinstalaciju, pa kontam da mi sad ne oduzima puno vremena to, probala da pokrenem sa Microsoft Edge, sa linka koji si mi poslala, al nije upalilo.
sad čitam kako mnogi imaju problema sa chatgpt-jem i Operom
sad sam instalirala Operu da proverim i radi savršeno
ali ajde to, ne znam zašto ti ne radi u Chromu... inače, šta te košta da sačekaš minut i apdejtuj chrome pa probaj
ja koristim Brave i radi kako treba, probaj i njega

ajde još probaj u operi da u shield-u isključiš ad bloker i trakere pa onda rifrešuj i probaj
WPx5241ytI.png

Ушла си вероватно преко Гугл налога на ком ти је телефон, али имаш опцију да се улогујеш са својим налогом који користиш и на лаптопу (маил/лозинка)
Vidjela sam sad. Ima opcija da se prijavim na tel, al kontam da ne napravim neku pometnju na tel vezano za google nalog. ako se logujem na AI sa drugim nalogom. Smotana sam ja pomalo za ovo.

Vidjela sam sad. Ima opcija da se prijavim na tel, al kontam da ne napravim neku pometnju na tel vezano za google nalog. ako se logujem na AI sa drugim nalogom. Smotana sam ja pomalo za ovo.
То како се логујеш на АИ нема никакве везе са тим како се логујеш на телефон. Што се тиче телефона, АИ је само још једна апликација као и било која друга. На е-банкинг се не логујеш са Гугл налогом :mrgreen:

То како се логујеш на АИ нема никакве везе са тим како се логујеш на телефон. Што се тиче телефона, АИ је само још једна апликација као и било која друга. На е-банкинг се не логујеш са Гугл налогом :mrgreen:
Ne znaš ti kako je moj tel lud haha. Zezam se. Evo probaću sad.

sad čitam kako mnogi imaju problema sa chatgpt-jem i Operom
sad sam instalirala Operu da proverim i radi savršeno
ali ajde to, ne znam zašto ti ne radi u Chromu... inače, šta te košta da sačekaš minut i apdejtuj chrome pa probaj
ja koristim Brave i radi kako treba, probaj i njega

ajde još probaj u operi da u shield-u isključiš ad bloker i trakere pa onda rifrešuj i probaj
WPx5241ytI.png
Ništa, sutra reinstaliram Crohme. Hvala puno na trudu. Mene malo ovo umorilo, jer maltene cijelo veče pkušavam.

Probala se prijaviti na tel. Nije moglo. Traži mi da se registriram. Hvala na trudu. Sutra probam sa chromom.

Back