Painkiller_girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.883
Prsno na 50m idem 36sec.
A kraul na 50m idem 28.
Uzasssssss
A kraul na 50m idem 28.
Uzasssssss
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
91' godiste, ali prije sam isla brze, pa sam izostala dosta treninga pa sam pokvarila vrijeme.iwan88:iako ne znam koje si godiste, to uopste nije uzas obzirom da si devojka
Ne...........................intra:Jesi bila juče na bazenu oko 5?
Srecnik je onaj ko zaboravi samo da plivaUrosWasHere:Hehe, ja sam plivao prosle godine na Bogojavljanje... Voda 4-5 stepeni.. Ne preporucujem.
Tada to vise nema veze sa plivanjem. Nema veza da li treneras 10 godina, posle 25 metara zaboravis da plivas.. : )))
HahaUrosWasHere:Nema veza da li treneras 10 godina, posle 25 metara zaboravis da plivas.. : )))
UrosWasHere:Gresis... Kada razbiju led, ta voda sto je ispod je toplija od one zaledjene na vrhu, tako da ona ima 3,4 stepena.
DragonFly:Hmmm, interesantno...Kako onda objashnjavash, koristeci istu logiku, kad je voda negde oko 23 stepena i zaronish dole, ono na povrshini je toplije od onog dole?
![]()
![]()
![]()
Da ali na pinkiju je jedna duzina 20metara, a to ti je 500 m sa tvojih 20 duzina, ja mislim da ti to nije dovoljno.whitenicky:Ja obozavam plivanje , sluzi mi za opustanje vikendom .... a posto im je u PINKI-ju otisla pumpa za vodu moram cekati da to poprave da mogu da isplivam nekih 20 duzina i to mi je sasvim dovoljno !!! ;-)