gost 443389
Primećen član
- Poruka
- 761
Pušim jake cigare savijuše i na usnama mi se stvaraju plikovi pa i ranice. Koji je lek, osim onog da prestanem pušiti i da pređem na bolje cigare, da li neko zna? Hvala unapred.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi prvo na pregled, ne zezaj se sa tim , svakako destruktivni efekat duvana ne zanemarujem ali treba obavezno proveriti.Pušim jake cigare savijuše i na usnama mi se stvaraju plikovi pa i ranice. Koji je lek, osim onog da prestanem pušiti i da pređem na bolje cigare, da li neko zna? Hvala unapred.
Obavezno kod lekara! Da ti ne napisem kako je prosao covek koji je uvijao cigarete.Pušim jake cigare savijuše i na usnama mi se stvaraju plikovi pa i ranice. Koji je lek, osim onog da prestanem pušiti i da pređem na bolje cigare, da li neko zna? Hvala unapred.
Ц витаминPušim jake cigare savijuše i na usnama mi se stvaraju plikovi pa i ranice. Koji je lek, osim onog da prestanem pušiti i da pređem na bolje cigare, da li neko zna? Hvala unapred.
Ne sme ni C vitamin na otvorene rane.Mora to prvo zaleciti.Ц витамин
И иначе је добродошао а за нас пушаче обавезан.
...наравно...више сам мислио на конзумацију...Ne sme ni C vitamin na otvorene rane.Mora to prvo zaleciti.
Svakako....наравно...више сам мислио на конзумацију...