Plenković: Mi smo prve komšije, nećemo uvesti sankcije Republici Srpskoj, niti će EU

Marko BL

Iskusan
Poruka
6.572
Plenković se jasno izjasnio za dijalog unutar BiH, a protiv bilo kakvih sankcija

1000025025.jpg

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=595862

https://www.nezavisne.com/novosti/b...e-necemo-uvoditi-sankcije-a-nece-ni-EU/897792

Poslednja izmena od moderatora:
novi moment.... dodikovi saveznici iz rata... :lol:

kako ce ovo baja da prevede nepismenoj raji u svom srezu, ziv nisam da docekam :hahaha:

ima tragicnijeg lika od aleka... to je dodara... on je tragikomican lik koji se toliko izofirao da mu ne veruje vise niko nista, a sto je najgori crnjak, ne ume da maze kao alek vec ga citas na keca :lol:
:sad2::mazi:

novi moment.... dodikovi saveznici iz rata... :lol:

kako ce ovo baja da prevede nepsimenoj raji u svom srezu ziv nisam da docekam :hahaha:

ima tragicnijeg lika od aleksa... to je dodara... on je tragikomican lik koji se toliko izofirao da mu ne veruje vise niko nistaasto je najgori crnjak ne ume da maze kao alek vec ga citas na keca :lol:
Mudra politika Dodika. I Hrvate je priveo da rade za srpsku stvar. Državnik je to.

to ti je saveznik, sta mene gladis, gladi njega... :lol:
pa vama su bili 1992 u martu, ueltese u bosanski brod i posavinu , ukrstili ste barjake kao 1941

ali ste ih potom isli klati sa mudzaheidnima pa su bjezali u srendjoj bosni kod nas. mi smo im odbranili zepce.

aj manje vise to, ne ocekujemo mi od hrvata da pamti sbrinu dobre stvari...

no sto ste i njih preveslali zakonom koji ste uveli nelegitimno i napravili da im vi muslimani birate hrvatskog predstavnika u predsednistvu bejha.

nisu oni ovo slucajno uraidli, vec kako jeste.

samisebi zakucavate ekser u sanduk .
svojatanjem bejha na kraju ce te ostati gologuzi...

Dodik sprečio muslimanku tužbu protiv Hrvatske za Pelješki most, što muslimane nije sprečilo da očekuju od Čovića i Plenkovića da vojna napadnu Dodika, nakon njegovih najnovijih reformi. :D
Čak su nedavno pokušavali Hrvate da navedu da napadnu Mađare, govorivši da su sad Mađari nadomak Dubrovnika.
E da. I godinama im nameću Komšića.
otkud je nemacka neprijatelj hrvatskoj?
Mislim na Bošnjake u BiH.

pa vama su bili 1992 u martu, ueltese u bosanski brod i posavinu , ukrstili ste barjake kao 1941

ali ste ih potom isli klati sa mudzaheidnima pa su bjezali u srendjoj bosni kod nas. mi smo im odbranili zepce.

aj manje vise to, ne ocekujemo mi od hrvata da pamti sbrinu dobre stvari...

no sto ste i njih preveslali zakonom koji ste uveli nelegitimno i napravili da im vi muslimani birate hrvatskog predstavnika u predsednistvu bejha.

nisu oni ovo slucajno uraidli, vec kako jeste.

samisebi zakucavate ekser u sanduk .
svojatanjem bejha na kraju ce te ostati gologuzi...
junace, nisam ja izjavio to za pomoc srpskoj vec vas plenkovic.

mesas imenice, prideve, lokacije i pripadnost odredjenoj naciji.

Nema to veze sa tim. Prosto trenutno imamo zajedničkog "neprijatelja".
Hrvatima Bosnjaci zajednički neprijatelj?
Hrvati Srbima saveznici?
Neverovatna je naivnost žitelja današnje Republike Srpske.
Dodik i Vučić vam pakuju gašenje Srpske.
To je i hrvatski interes. Večiti.
Tako da je prirodno da se nalazi naizgled u istom timu.

Hrvatima Bosnjaci zajednički neprijatelj?
Hrvati Srbima saveznici?
Neverovatna je naivnost žitelja današnje Republike Srpske.
Dodik i Vučić vam pakuju gašenje Srpske.
To je i hrvatski interes. Večiti.
Tako da je prirodno da se nalazi naizgled u istom timu.
Nismo baš toliko naivni koliko ti misliš.

E da. I godinama im nameću Komšića.

Mislim na Bošnjake u BiH.
hrvati imaju velike probleme sa bosnjacima koji ih toliko mori da su stali na stranu srba? da se prekrstim.

kako nisu stali na stranu slovenaca sa kojima su u eu kad se sude oko one medje nego se oko 5 metara kolju decenijama :lol:

logika ti ne ide bas. bosnjaci su najveci problem sami sebi jer su lencuge i misle da ce jos da im kaplje a slavine eu su za stalno zatvorene.

srpska da je pametna, moze da im dupe pomera na milion nacina, a ne tako seljacki nabusito i primitivno na svoju stetu kao sto radi glavonja i time cini samo losu uslugu srbima u srpskoj. sebi ne, jer kad zasere sve, pobeci ce po njegovom obicaju u srbiju, rusiju ili vec gde su mu pare.

Треба примијетити једну ствар. Пленковић и Милановић су сјели и приближили ставове о одређеним спољнополитичким темама у новим околностима. Сад Милановић ћути, а Пленковић говори оно што и овај мисли.

Back