Plaze na koje mozemo zajedno........

ria&tuborg

Aktivan član
Poruka
1.566
Naravno , ne laje kera sela radi............:mrgreen:

Elem ,pocela odavno letovanja itd... e sad ko od vas zna koje su plaze na kojima nije zabranjeno uvoditi pse?:klap:
Naravno bilo bi lepo kad bi ste naveli gde je plaza i da li je u pitanju reka, jezero ili more.....:worth:

Naravno ima pasa koji i nisu bas za javna okupljanja kao sto je moj pas naprimer.........
Nije vam jasno?
Pa recimo da bi ovaj trejler mogao da vam pojasni bar delimicno..........

Poslednja izmena:
Ja mislim da na Jazu moze (draga to je na moru). Barem kad sam ja tamo bila pre dve godine setao je doberman.

I znam da Bosa iz Slovenske Duse letuje u Bugarskoj,gde izdaju bungalove ljudima sa psima.

A ako si zainteresovana za Hrvatsko primorje i otok Cievo mogu te uputite na devojku koja izdaje apartmane i prima i pse,pa ako se njeni psi kupaju u moru moze i tvoj.

Ja psa nocu vodim na Adu,od 9 se zavrsava radno vreme cuvarima,a nije lose osvetljenje. Al najbolje je oko 12,tad nema zive duse,naravno,dodjete radnim danima kad nema zurki. Mi smo se neko vece super proveli,bio je odusevljen vodom. A tad ni ne pece sunce,tako da nema potrebe da trazite hlad

Nista ne brini, kucni ljubimci se kupaju bez problema u moru. Najveci problem mogu da budu sami turisti, posto je tamo plaza dosta okupirana u spicu sezone, pa da vam neki turista prigovori... ali ja sam se na Jazu recimo prije neki dan kupao a pored mene je jedna g.dja plivala sa svojim labradorom i meni je to bilo ok... domaci ljubimci su nekada cistiji od nas, ljudi.

pozzzzzzz

Ria, ovde u Bg mozes voditi Dona na Dunav, na Adu Huju, nije neka plaza, ali ima uredjeno setaliste i mnogo pasa koji se kupaju. Ume samo pred vece malo da bude guzva.

He Krisb
Pa to ce biti problem..... Ovaj moj manijak je hteo sa bikom da se igra, zamisli kad se nadje medju psima.... rastrgnu ce ga neko!!!!
Salim se naravno, super je ada huja,moracemo da je overimo kad se vrnemo sa mora...
Inace, ko sto rece onaj lik iz CG , samo ce ti turisti pravutu problem.... Pa ces a njima morati da se svadjas... Eeeeee ja se svejedno svadjam sa njima, pogotovo sa majkama razmazenih i nevaspitanih klinaca koje ne uzimaju kesu i kupe smece za sobom kad podju kuci sa plaze.... :banovati: A pri tom vidis malog Sulju kako zakopava kosticu od one breske s'macu i posle pola sata pocinje da kuka : ''JOOOJJJJ MAJKAAAAAAA UB'LA ME PCELAAAAAAAAA'' Pa i ne ubola te... iam kanta pa baci....:dash::dash:
Ma videcu kako ce biti... Nosim komp pa cu javljati koja je situacija.....

[/B]
He Krisb
Pa to ce biti problem..... Ovaj moj manijak je hteo sa bikom da se igra, zamisli kad se nadje medju psima.... rastrgnu ce ga neko!!!!
Salim se naravno, super je ada huja,moracemo da je overimo kad se vrnemo sa mora...
Inace, ko sto rece onaj lik iz CG , samo ce ti turisti pravutu problem.... Pa ces a njima morati da se svadjas... Eeeeee ja se svejedno svadjam sa njima, pogotovo sa majkama razmazenih i nevaspitanih klinaca koje ne uzimaju kesu i kupe smece za sobom kad podju kuci sa plaze.... :banovati: A pri tom vidis malog Sulju kako zakopava kosticu od one breske s'macu i posle pola sata pocinje da kuka : ''JOOOJJJJ MAJKAAAAAAA UB'LA ME PCELAAAAAAAAA'' Pa i ne ubola te... iam kanta pa baci....:dash::dash:
Ma videcu kako ce biti... Nosim komp pa cu javljati koja je situacija.....

Ehhhh...kako mi sad kad opisujes plazu i zakopavanje kostica i male nevaspitane divljake,nekako nedostaje more. Jedva cekam da odem,ali Dzipsi ostaje ovde...buaaahahaah....imamo tamo jednog veeeelikog NO,imam utisak da ovaj moj ne bi opstao ni sekunde pored njega:dash:

e pa lepo
Ima i nesto slicno plazi....mada nije bas .... u Crvenki, isto je Dunav u pitanju ali brate puno peska pa posle moram da usisavam kola jedno pet puta , a i dodu na dubinsko usisavanje....hehehhehe
overicemo kad se vrnemo.... Udemo sad u petak a vracam se najkasnije do 10 avg...mozda ranije
Pa se vidimo

Ja mislim da na Jazu moze (draga to je na moru). Barem kad sam ja tamo bila pre dve godine setao je doberman.

I znam da Bosa iz Slovenske Duse letuje u Bugarskoj,gde izdaju bungalove ljudima sa psima.

A ako si zainteresovana za Hrvatsko primorje i otok Cievo mogu te uputite na devojku koja izdaje apartmane i prima i pse,pa ako se njeni psi kupaju u moru moze i tvoj.

"Prijateljska susedna zemlja Bugarska Vas očekuje" i na reklami šeta riba sa mopsićem pod miškom. Moji prijatelji sa Iža (Hrvatska) izdaju apartmane i svake godine imaju goste koji imaju, ako se dobro sećam, patuljastog pinča. Ne znam kakva je situacija za veće pse ali recimo ovi "moji" obožavaju sve životinje i redovno imaju po nekoliko maca u i oko kuće.

Ja sam juce bio na kupanju na adi sa psima. Prvo smo hteli da idemo na ono jezero iza ade tamo gde je zicara medjutim bilo je malo prljavo na prilazu pa nisam bas hteo da ih tu pustim. I onda smo otisli na ovaj deo gde se prelazi sa makiske na novobeogradsku stranu tu se niko ne kupa od ljudi i tu sam ih pustio i niko nas nije dirao a bili smo jedno sat vremena sigurno.
A pre tri cetiri dana sam bio bas na sred ade ali sam poranio oko pola devet sam bio tamo i lepo smo se okupal i taman kad smo kretali su nas iscimali i rekli kao zabranjeno i mi se naravno pravili da nismo znali i to je to.

Back