Plavuse VS Crnke???

Ljudi mogu vam reci da se plavushe malo vishe prave itd.....jer su uglavnom one lepshe i teze ih je osvojiti bash zbog toga npr:ja sam imao slicnih poteskoca s plavushama koje su bile i ruznije od nekih (mnogih)crnki koje su ok ono smuvao sam ih za cas!!!

P.S Mnogi ce sada da misle ono pa kad su te crnke bile ruzne itd....ili ti si ruzan....pa ovo... ali taj greshi te crnke su bilie i bolje osobe i lepshe od mnogih mojih plavusha:super::super:

neko je bash reko da su plavushe nekako privlachnije... pre neki dan sam bash videla jednu, znachi zgodna, kad je vidish pomislish da je extra riba, stavila naochare, ali kad je skinula naochare znachi rugoba! odvratna u licu.... ali izvlachije to shto je zgodna, pa plava kosa i izgleda ko da je extra riba, a u stvari...

neko je bash reko da su plavushe nekako privlachnije... pre neki dan sam bash videla jednu, znachi zgodna, kad je vidish pomislish da je extra riba, stavila naochare, ali kad je skinula naochare znachi rugoba! odvratna u licu.... ali izvlachije to shto je zgodna, pa plava kosa i izgleda ko da je extra riba, a u stvari...

ma i meni se pocelo menjati misljenje da su plavuse privlacnije...ali kad sam sinoc ovu video:eek:

Back