Miss_007
Poznat
- Poruka
- 7.606
C R N K E 4 L I F E !!!! Ne znam zasto ali crnke mLogo vise volim...bolje su u svemu!!!
Bez uvrede plavuse...
shibby![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
C R N K E 4 L I F E !!!! Ne znam zasto ali crnke mLogo vise volim...bolje su u svemu!!!
Bez uvrede plavuse...
shibby![]()

pametan čo'ek...
milica

Vecita polemika...Koje su po vama bolje ribe???
pa chim je rekla da si pametan, crna je ko ugalj

Pa, hvala... Jeste, crnka samMilica.... lepo ime...mora da si crnka!!!
shibby

Hahaha, nisam, nisam, ne brini...Sta ako je lezbo, plava je a voli crnke???
shibby![]()

Pa, hvala... Jeste, crnka sam![]()

Hehe, lepo, kod mene je obrnuto...znači, sve moje imenjakinje koje znam su plavuše...ja sam crna ovcazZznao sam jer ni jedna Milica koju sam sreo u zivotu nije bila plavusa!!!
shibby

ne mogu da verujem...94 god je a izgleda kao da ima preko 18 god...prelepa je!!!kakva je plavusa bila juce na zurcine mogu da verujem...94 god je a izgleda kao da ima preko 18 god...prelepa je!!!
si je kres'o??
shibby
pa cim sam prisao vec je bilo gotovo...

neko je bash reko da su plavushe nekako privlachnije... pre neki dan sam bash videla jednu, znachi zgodna, kad je vidish pomislish da je extra riba, stavila naochare, ali kad je skinula naochare znachi rugoba! odvratna u licu.... ali izvlachije to shto je zgodna, pa plava kosa i izgleda ko da je extra riba, a u stvari...

ma nema sanse...dosla sa mojom drugaricom a ova strvina me znapa cim sam prisao vec je bilo gotovo...
![]()

Vazan je trud!!! Ces bambi sad il' odma' ??
shibby

naravno....ja bi odma ali ako moze i sad....![]()
hehe...

Pa volim i plavuse i crnke, mozda malkice vise crnke tek zato sto je jedina devojka koju sam voleo bila crnka!!!

Pitanje za oskara!!!
shibby