Plavuse ili crnke

..tajlandjanke,najbolje domacice na svetu ,dokazano ..................:ukras3:

pa da uvezemo onda par hiljada tajlandjanki? to bi znacilo vise domacica poceo bi natalitet da se javlja i sve u svemu bogatija zemlja.

ali kad bi to smelo tako ko onaj sto je digao bio spiku oko toga kad su ga savatale zenske voditeljke sa feministickih televizija naravno od toga se odustalo. Ne vole nase zenske konkurenciju a skrusene domacice tajlandjanke bi pretstavljale ozbiljnu konkurenciju jer ko je lud da ne zeli poslushnu zenu

i digla se bila buka od necega sto je trebalo da prodje bez incidenta

zenske ovde uce femino psihologiju od skandinavki i sve su samostalnije dok se sve glasnije bore za prava koja imaju vec stotinama godina

i muskarci imaju sve manje prava i nista od uvoza

a nece da vise ni radjaju decu ni da budu domacice
pa ti posle vidi sto nema nataliteta u Srbiji zene su za sve krive
ma kakve krize prichao je meni deda i cale kako se nekad zivelo pa je u svakoj porodici bilo dece

ovima sad pomenes decu dobijes poziv od advokata za saslusanje o razvodu

da da z:D

Poslednja izmena:
Koje od njih bolje kuvaju i peru? Imam ih dve pa mogu da biram sa kojom cu ziveti.

Ove plave su ti seljnke kuvaju,peru,spremaju zimnicu,hrane svinje a crnke su dame one kupe sve gotovo,dame su na ulici i kuci!Trebale bih ti obe ali *** moze samo jedna e sad ti vidi volis li vise da imas stomacinu i zenu sa masnom kosom ili damu pored sebe u svakom pogledu.Ne moze se generalizovati ali tako je u vecini slucajaz:dm5:

bas ne moze da se bukvalizuje glupo je tu hvatati neke proseke crnke umeju da budu zestoke brdjanke i prostakushe isto ko i plavushe znaci pre nego dodje do toga koliko je kriticna boja kose razmatraj ostale mnogo bitnije parametre

sustina je da kosa zaista nema nikakve veze iako crnke tripuju da su vece dame ili pametnije od plavusa sto je isto tako notorna glupost zavisi to od same zenske ne od boje uslovno recheno "dlake"

Poslednja izmena:
Čitav život jurile me plave
sve neke iste kao kopije
e moje plave došle ste mi glave
dosadne krvopije

Čitav život jurile me buce
i stizale me uvek veštije
rumene buce, im'o sam vas tuce
sad bih nesto rešije

Hoću jednu malu garavu
crnu kao braća Arapi
da joj krene šav na čarapi