Plavi mesec

Sta mislite o ovome, da li ste nekad videli ovu pojavu?

Naime , sutra, 31. avgusta sa planete Zemlje cemo moci da vidimo Mesec, ali plave boje.
.

Procitao si vest o ovom dogadjaju i otrcao na forum da napises glupost .
Mesec nije bio plav , nekad se moze videti te boje ali zbog drugih faktora . Ovaj dogadjaj je zanimljiv samo zato sto je to drugi "pun" mesec u kalendarskih mesec dana :lol:
A sta je tu misteriozno nije nikom jasno

Evo ga, narandžast kao pomorandža. Pomisliće neko da su ga komunalci obukli u narandžasto, da najave štrajk komunalaca a gradove ostave u tonama smeća. Kako menja boju ka crvenoj, ne bi me čudilo da se iza ponoći premetne u grimizno-crvenu, pa da liči na grimiznu p1čku. Ha ha ha. Grimizni Mesec. Mesečeva p1čka. Ha ha ha ha ha ha ha...

Kaze mi drugarica iz Cacka da je i tamo bio nandzarast....Nis je malko "desnije" na karti, ko zna kakvi su vetrovi duvali? Znam da je jutro u BG bilo toliko tmurno, da se ni sunce u 8:00 nije nista bolje videlo nego po oblacnom danu....

Ja gledah juče i bio je narandžast, možda bude plav večeras?

To zavisi koje naočare neki nose preko dana. To je kada hoće da gledaju svet preko šarenih naočara i ostavljaju ih preko noći pa je kod nekog mesec žut,crven,plav...................................................................................
Ili da kažemo da je to misteriozno dejstvo piva ili lozovače. :hahaha:

Back