- Poruka
- 1.153
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre desetak godina na javnoj odbrani magistarske teze odnela sam korpu plavih ruža
Jednom sam ih na radnom mestu inkognito dobila... pre 7-8 godina. Ko god da je, ulepšao mi je dane i dane. Ovde ih nisam viđala nikad, a kupila bih ih sama sebi, što da ne?
"I can buy myself flowers..."
Kako nije? Mislim i da je skuplja od regularnih boja, ali svejedno!priznaćeš, da je vizuelno plava ruža zaista fascinantna i posebna
Kako nije? Mislim i da je skuplja od regularnih boja, ali svejedno!
Lepe su, zaista!
Pokušaću da nađem fotografiju, ali je bilo jako davno.
Veći trik je što ne znam ko je to uradio. Pomolim se ponekad za tu osobu, a Bog zna kako te molitve da prihvati.
Pa, dobro, kad pomisliš da je nekom satnica 2,5e, nije ti uopšte svejedno, ali za lepotu su ljudi davali i čitav život, a ne tek svojih par sati.ova j koštala 5(pet) evra...za ovu lepotu pa to je džabe
čitao sam nekad da kada naliješ u vodu mastilo određene boje da će cvetovi povući tu istu boju
probao sam, nije mi uspelo
Pa, dobro, kad pomisliš da je nekom satnica 2,5e, nije ti uopšte svejedno, ali za lepotu su ljudi davali i čitav život, a ne tek svojih par sati.
Ofarbana bojom za hranu. Zareze se drska bele ruze, stavi voda sa bojom i voila...plava ruza ili bilo kakva
Svaka čast. A kako si znala da je ofarbana bojom za hranu a ne bojom za profesionalne cvećare..Ofarbana bojom za hranu. Zareze se drska bele ruze, stavi voda sa bojom i voila...plava ruza ili bilo kakva
Zato sto su mi rekli ti koji farbaju I prodaju za po 1000din komad.Svaka čast. A kako si znala da je ofarbana bojom za hranu a ne bojom za profesionalne cvećare..
Aa, jeste,.. u pravi si da nije profi boja za cveće, već je boja za hranu.